Streamingnyt

C More i nordisk partnerskab med Britbox

C Mores brugere får i begyndelsen af 2022 adgang til en bred vifte af underholdning fra BritBox International, som er BBC Studios og ITVs streamingtjeneste. Det sikrer et nyt partnerskab mellem C More og BritBox International.

For C More giver partnerskabet med BritBox et stort ekstra katalog af indhold med mere end 3000 timer af både nye originalserier og klassiske britiske seerfavoritter.

– Vi er stolte over den nye aftale med BritBox, og glade for at kunne tilbyde vores brugere en bred vifte af populært britisk indhold. Der bliver noget for enhver smag, og nogle fantastiske klassikere i krimigenren, som er i høj kurs blandt danske streamingkunder og vores brugere i særdeleshed, siger Jens M. Andreasen, Head of OTT hos C More Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

BritBox er et samarbejde mellem BBC og ITV, som tilbyder et massivt katalog af klassiske titler fra Storbritannien med alt fra anmelderroste dramaer over neglebidende krimiserier og prisbelønnede komedieserier til spændende dokumentarer.

– Vi er glade for partnerskabet med C More, og adgangen til det nordiske marked markerer det næste skridt i vores globale ekspansion. Samtidig bekræfter det os i, at der er en stadigt stigende interesse for britisk indhold og vores unikke udbud, siger Reemah Sakaan, som er CEO hos BritBox International.

BritBox’ indhold bliver tilgængeligt for C Mores brugere i Danmark, Sverige og Finland samt TV 2 i Norge i begyndelsen af 2022. Premieredato og det specifikke indhold oplyses ved en senere lejlighed.

Hvad der ikke fremgår af C More’s pressemeddelse er at Britbox tjenesten også vil kunne købes alene direkte udenom C More.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

Kilde: C More presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button