Streamingnyt

C More har nu Britbox indhold

C Mores brugere får fra i dag, den 28. april, adgang til tusindvis af timers britiske kvalitetsserier og film fra BritBox. Nye Originals og kendte klassiske titler vil blive tilføjet hver måned.

– Jeg er meget begejstret over, at C More nu kan tilbyde endnu mere kvalitetsindhold med vores nye aftale med BritBox. Det er et perfekt match, da det ekstra indhold vi får, går direkte i tråd med vores eksisterende indhold, som har sin absolutte styrke i nordisk og britisk krimi. Og så er det et kæmpe plus, at alle vores brugere får adgang til BritBox, uden at prisen stiger, siger Jens M. Andreasen, Head of OTT hos C More Danmark.

De tusindvis af ekstra timers underholdning fra BritBox rummer de største samlinger af britiske bokssæt med alt fra klassikere som Peaky Blinders og The Office til nye BritBox Originals som krimiserien Crime, som er skabt af Irvine Welsh (Trainspotting) og komedieserien The Cleaner med bl.a. Helena Bonham Carter (The Crown), samt populære titler som livsstilprogrammet Masterchef UK og samtlige seks sæsoner af krimiserien Line of Duty.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Et udvalg af nye BritBox Orginals vil også lande i løbet af det første år – inklusiv true-crime dramaerne Stonehouse, med Matthew Macfadyen og Keeley Hawes og The Thief, His Wife, and the Canoe, med Eddie Marsan i hovedrollen. Samt den muntre mordmysterieserie Sister Boniface Mysteries med Lorna Watson og Jerry Iwu i hovedrollerne og The Confessions of Frannie Langton med Karla-Simone Spence og Jodhi May. BritBox vil også lancere eksklusive nye titler hver måned, fra den længe ventede Idris Elba’s Fight School til den anmelderroste Anne med prisvindende Maxine Peake i hovedrollen.

Du kan se alt det nye indhold fra BritBox på C More her

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

BritBox vil også være tilgængelig som selvstændig tjeneste i Danmark og resten af Norden fra torsdag den 28. april via BritBox.com, på Android og Apple mobiler og tablets, Fire TV, Apple TV, Samsung Smart TV og LG Smart TV. Prisen for Danmark er 79 kroner om måneden eller 599 kroner årligt.

Kilde: C More presse

I samme kategori

Back to top button