Streamingnyt

C More Danmark melder om rekordår

For C More Danmark var 2018 et rekordår på flere områder. Der blev streamet mere per kunde, antallet af abonnenter steg kraftigt (64%) og det samme gjorde kendskabet til tjenesten. Tal fra Index Danmark viser, at C More har oplevet en stigning på hele 35% i 2018 og er dermed nået op på 42% i kendskabsgrad blandt danskerne.

-Danmark er digitalt set et utroligt spændende og modent marked. Der er stor appetit på streaming, og det kan vi tydeligt aflæse i vores vækstrater. Det flotte resultat i 2018 har givet os et endnu bedre fodfæste, og vi ser optimistisk på 2019, hvor vi har mere spændende indhold at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere, siger Mathias Berg, der er driftsdirektør for Bonnier Broadcasting og landechef for C More Danmark.

I løbet af det forgangne år var det stærke udenlandske serier som Peaky Blinders, The Little Drummer Girl og alle otte Harry Potter-film, som var blandt de store trækplastre på det danske marked. Men også egenproduktioner som serierne Sthlm Rekviem, med blandt andre Mikael Birkkjær og Thomas Levin, og Jægerne med Rolf Lassgård har både tiltrukket og fastholdt kunder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“2019 ser også spændende ud. Vi får eksklusiv dansk premiere på femte sæson af Peaky Blinders, og har også ottende og sidste sæson af Game of Thrones samtidig med HBO. Vi har også store forventninger til serien Catch-22 med George Clooney foran og bag kameraet, og vores egenproduktion The Devil’s Sanctuary med blandt andre Matthew Modine på rollelisten”, siger Jens M. Andreasen, Salgschef C More Danmark.

Det operative resultat for C More i Norden landede på -99 MSEK for 2018 (-296 MSEK 2017).

Prøv C More 14 dage gratis – klik her

Kilde: C More presse

Prøv C More i 14 dage 0 kr.

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button