Allente

byNonStop – Ny filmstreamingtjeneste hos Allente

Allente og NonStop Entertainment lancerer 2. april den nye streamingtjeneste by Nonstop. Ved lanceringen vil byNonStop indeholde en kurateret katalog af film som ”Lost Highway”, ”The Capote Tapes” og ”Dagen i morgen”. Filmkataloget vil blive opdateret hver uge for at tilbyde nye film til weekenden.

Blandt de aktuelle NonStop-film kan nævnes den Oscarnominerede “Lærerværelset” og A24’s nye storfilm “A different man” med Sebastian Stan, samt vinderen af hovedprisen for Bedste nordiske film ved Göteborgs filmfestival: “Mother, Couch” med Ewan McGregor, instrueret af Niclas Larsson og baseret på Jerker Virdborgs roman.

Indholdet fra byNonStop vil fra den 2. april indgå i alle parabol- og fibertv-pakker fra Allente. For Allente Stream-kunder med Flex-pakker vil byNonStop være inkluderet i en valgfri streamingpakke sammen med Moonbug, Mezzo, Love Nature og BBC Nordic+.

“Vi hos Allente, og i den grad mig selv, har længe set frem til et samarbejde med NonStop Entertainment, og endelig blev timingen rigtig. Med det nye produkt byNonStop tager vi skridtet ind i en verden af uopslidelige filmklassikere og moderne mesterværker, med et udvalg skræddersyet til den kræsne filmelsker. Denne eksklusive tjeneste tilbyder et specifikt udvalg af film af højeste kvalitet inden for tre forskellige nicher: independent-film, dokumentar- og genrefilm. Vi er mere end stolte over sammen med NonStop Entertainment at kunne tilbyde Allentes kunder adgang til dette spændende bibliotek af prisbelønnede film, og ser frem til at tage alle, der ønsker det, med på en rejse gennem filmens vidunderlige verden,” siger Michael Bärlin, Chief Content Officer hos Allente.

“Det er utroligt spændende at endelig lancere vores egen streamingtjeneste, der tager udgangspunkt i vores brede og dybe katalog af festivalvindere, Oscar-perler, klassikere, verdensklasse-dokumentarer og nøje udvalgte genrefilm, og at gøre det sammen med en professionel og innovativ spiller i verdensklasse som Allente,” siger Jakob Abrahamsson, CEO hos NonStop Entertainment AB.

Kilde: Allente presse

I samme kategori

Back to top button