TV-Nyt

Broen sæson 3 har fået grønt lys og premieretidspunkt

broen sæson 2 DR1Det er nu blevet besluttet, at dramaserien ‘Broen’ fortsætter med en tredje sæson på DR1.

Optagelserne forventes at begynde til september og serien får premiere til efteråret 2015 på DR1 og SVT. I den nye sæson møder Saga Norén store udfordringer og nye kolleger, da Kim Bodnia ikke vender tilbage i rollen som makkeren Martin Rohde.

Knap en million seere fulgte i anden sæson Saga og Martins jagt på miljøterroristerne, som satte skræk i hele Øresundsregionen. Også i udlandet har ‘Broen’ vakt stor interesse, hvor endnu flere millioner seere har stiftet bekendskab med de mildt sagt komplekse relationer mellem dansk og svensk politi.

Jeg glæder mig over, at vi næste år kan give seerne endnu en sæson af ‘Broen’. Tredje sæson tager os nye veje, og det tegner rigtig godt for handlingen,” siger DRs dramachef Piv Bernth.
Når ‘Broen’ vender tilbage søndag aften på DR1 i efteråret 2015, skal Saga Norén klare sig uden sin vante makker. Det bliver et nyt hold af politifolk, som skal løse kriminalsager i Øresundsregionen.

Konceptuerende instruktør på ‘Broen III’ bliver svenske Henrik Georgsson og episodeinstruktør bliver danske Rumle Hammerich, som også har instrueret afsnit af ‘Borgen I’. Hovedforfatter er fortsat Hans Rosenfeldt med Camilla Ahlgren, Nikolaj Scherfig, Erik Ahrnbom og Astrid Øye som medforfattere.

“Vi har stadig meget at berette om Saga Norén, og nu kan vi også præsentere seerne for nye spændende karakterer i ‘Broen’s univers og udvikle deres relationer med hinanden. Sæson III føles rigtig fascinerende at arbejde med, og jeg lover, at ingen bliver skuffede,” siger hovedforfatter Hans Rosenfeldt.

‘Broen III’ produceres af Nimbus Film og Filmlance International og er et samarbejde mellem DR og SVT. Serien har derfor premiere samtidigt i Sverige og Danmark i efteråret 2015.

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button