Streamingnyt

BritBox dækker Glastonbury 2022 Festivalen

BritBox dækker Glastonbury 2022 Festivalen og du komme helt tæt på festivalen på Worthy Farm ved at dykke ned i det eksklusive indhold, der lanceres i juli:

  • 5 episoder af Glastonbury 2022
  • 1 episode af Best of Glastonbury 2022
  • Dokumentaren Glastonbury at 50

Mens Glastonbury gør et længe ventet comeback til Worthy Farm, er BritBox den eneste streaming service, der dækker ​​verdens største udendørs festival for musik og scenekunst. Fem episoder af en times varighed og en 60 minutters opsamling af Best of Glastonbury – giver alle musikfans den ultimative underholdningsoplevelse på tværs af dette års ambitiøse line-up, der er tilgængeligt på BritBox i juli.

Programmet byder på over 50 kunstnere fra hele verden, så der er rig mulighed for at fange nogle af de største musikalske navne, blandt andet Diana Ross, der optræder i Legends-spillet, Kendrick Lamar der optræder til Glastonbury for første gang, Billie Eilish, Paul McCartney, Charlie XCX, The Pet Shop Boys og mange mange flere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Sideløbende med dækningen fra scenerne på Worthy Farm, launcher BritBox i anledning af festivalens 50-års jubilæum en helt ny dokumentar Glastonbury at 50. Dokumentaren byder på et kalejdoskopisk portræt af Glastonbury’s sociale og musikalske historie fortalt af festivalens grundlæggere, Michael og Emily Eavis, såvel som en række kunstnere, der tidligere har optrådt til festivalen.

Øvrige bidragsydere omfatter Aswad, Chris Martin, Dua Lipa, Ed O’Brien, Fatboy Slim, Florence Welch, Johnny Marr, Linda Lewis, Orbital, Noel Gallagher, The Levellers, Thom Yorke og Stormzy.

Kilde: Britbox presse

I samme kategori

Back to top button