Branche-Nyt

Brian Laudrup stopper hos TV3 SPORT

tv3sport logoNår enten Real Madrid eller Atletico Madrid lørdag aften hæver pokalen og afrunder årets Champions League-sæson, bliver det ikke bare et farvel til den fineste fodbold for denne sæson på TV3s kanaler.

Det bliver nemlig også sidste gang, at Brian Laudrup optræder hos TV3, hvor han i en lang årrække har fungeret som fodboldekspert i fodboldens mest fornemme turnering Champions League. Og en af Danmarks bedste fodboldspillere gennem tiderne slutter af med stil i selskab med blandt andre Jes Dorph Petersen og Preben Elkjær lørdag aften, hvor TV3 SPORT også får mulighed for at sige farvel og tak til den populære ekspert.

Brian Laudrup har valgt at tage imod en jobmulighed, som ikke er forenelig med jobbet på TV3. Men parterne skilles uden dramatik, og både Brian Laudrup og TV3s sportschef Peter Nørrelund ser tilbage på succesfuldt samarbejde gennem mange år for begge parter.

“Det har været en fornøjelse at have Brian Laudrup ansat. Han har beriget seerne med sin indsigt, humor og sit store fodboldengagement. Brian har løst opgaverne på TV3 på fornem vis, og hvem ved, om han måske en anden gang igen kommer til at optræde på en af vores kanaler”, siger MTGs sportschef Peter Nørrelund.

Brian Laudrups aktive karriere sluttede for 14 år siden, hvor han optrådte i både Tyskland, Italien, Skotland, England, Danmark og Holland. Og han kan nu se tilbage på en årrække med TV-fodbold fra den øverste hylde.

“Jeg vil gerne takke TV3 for en lang række gode år. Det har været sjovt, udfordrende, spændende og aldrig kedeligt. Heller ikke når jeg har stået sammen med Preben Elkjær”, siger Brian Laudrup.

Højdepunkterne i hans lange ”ægteskab” med TV3 har været mange, og indbefatter blandt andet FCKs Champions League-eventyr for et par sæsoner siden, samt masser af uforglemmelige kampe med verdens bedste fodbold i selskab med hold som Manchester United, Liverpool, Barcelona, Real Madrid og alle de største hold i Europa. Og gennem perioden på TV3 ikke mindst på TV-hold med fodbold-koryfæer som Preben Elkjær, Peter Schmeichel, Per Frimann, Jan Mølby, Carsten Werge, Jesper Grønkjær, Michael Laudrup, Luna Christofi og mange andre.

“Det er med stor stolthed, at jeg stopper efter 14 fantastiske år. Vi skilles som venner, og så ser jeg på fremtiden, når de nye Champions League-mestre er kåret lørdag aften”, siger Brian Laudrup.

Kilde: TV3

I samme kategori

Back to top button