Branche-Nyt

Bredbånd, tv og streamingtjenester fra YouSee, Hiper på vej ind på Thy-Mors Energis fibernet

44.000 husstande og virksomheder i Thy og på Mors får med en ny aftale potentielt adgang til bredbånd, tv og streamingtjenester fra YouSee, Hiper og TDC Erhverv (Nuuday).

Aftalen mellem Thy -Mors Energi og Nuuday er indgået gennem OpenNets uafhængige brancheplatform, hvor både store og små udbydere kan foretage et aktivt tilvalg af en løsning, som giver mening både for selskaberne og for alle forbrugerne på fibernettet.

Bredbåndsprodukterne fra Hiper bliver tilgængelige for kunderne i Thy og på Mors i løbet af næste år, og herefter kommer Yousee og TDC Erhverv også med.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Med aftalen får Nuuday et solidt fodfæste på markedet for fiberbredbånd i Nordvestjylland, hvor alle husstande og virksomheder med adgang til Thy-Mors Energis fibernet får adgang til at købe fiberprodukter, tv og andre digitale tjenester fra YouSee, Hiper og TDC Erhverv. I Nuuday er ambitionen at levere de bedste produkter på den bedste forbindelse til hele Danmark, og derfor er aftalen med Thy-Mors Energi strategisk vigtig, forklarer Christian Morgan, strategidirektør i Nuuday:

“Aftalen er med til at understrege vores position som den største udbyder af højhastighedsforbindelser, og vi er glade for, at vi med denne aftale får adgang til at udbyde Nuudays produkter via fiber til borgerne i Thy og på Mors. Vi kan nu tilbyde bredbånd via fiber til over 1 mio. husstande i Danmark, og vi arbejder benhårdt på at kunne give endnu flere husstande adgang til vores produkter via en fiberforbindelse”, siger Christian Morgan.

Større valgfrihed

Med den nye aftale tager Thy-Mors Energi endnu et stort skridt mod at sikre alle andelshaverne større valgfrihed mellem forskellige leverandører, og Nuuday bliver således den tredje tjenesteudbyder på fibernettet i Thy og på Mors. Thy-Mors Energi har allerede aftaler med Telenor og Altibox.

Lars Peter Christiansen, adm. direktør i Thy-Mors Energi, er glad for at kunne byde Nuuday velkommen på fibernettet og ser frem til at andelshaverne får endnu flere grunde til at vælge en fremtidssikret bredbåndsløsning på fiber.

“Vi arbejder målrettet på at sikre den størst mulige valgfrihed for vores 44.000 andelshavere, og her passer aftalen med Nuuday perfekt. Vi glæder os til at kunne præsentere vores andelshavere for produkterne fra Yousee, Hiper og TDC Erhverv. Rigtig mange andelshavere har allerede adgang til de mange fordele ved lynhurtigt fibernet, men vi vil gerne øge antallet af fiberkunder, og det vil et endnu bredere udvalg af tv- og internetprodukter helt sikkert hjælpe os med. Vi ser frem til at byde Nuuday velkommen på vores fibernet, der som et af de første i landet vil være fuldt udrullet inden udgangen af 2020,” siger han.

Kilde: Nuuday presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button