Branche-Nyt

Branchepris flyttes: TVPRISEN rykker ind i DR Koncerthuset

TVPRISEN flytter fra Tivoli Congress Center og ind i DR Koncerthuset næste år, når prisuddelingen afholdes fredag den 15. marts 2024. Det sker ifølge nyhedsmailen for at imødekomme den svære situation, som TV-branchen befinder sig i.

Derfor har Producentforeningen og TVPRISEN’s executive udvalg besluttet at skifte location og skære middagen ud af arrangementet for at kunne sænke billetprisen. Det sker i håbet om, at alle i TV-branchen kan være med til årets største og bedste fest, lyder det i mail’en.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den imponerende koncertsal i DR Koncerthuset kan rumme 1.800 gæster, og vil danne en ny og smuk ramme om prisuddelingen, hvorefter der vil være afterparty i foyeren.

Som noget andet nyt fokuserer TVPRISEN næste år udelukkende på prisuddelingen, det store show og det fedtede og dragende dansegulv ved aftenens afterparty, men det betyder også, at der ikke vil blive serveret middag ved TVPRISEN 2024. Til gengæld afholdes TVPRISEN i år på en fredag, så det vil være muligt for redaktionerne at arrangere opvarmning og evt. middag på egen hånd før showet, prisoverrækkelsen og afterparty.

Læs også

I samme kategori

Back to top button