Branche-NytNorlys

Boxer vil sælge bredbånd via TDC’s kabel-tv-net

Boxer vil ind på nye markeder udover sin tv-forretning. Boxer har omkring 250.000 tv-kunder og nu vil man så til at udbyde bredbånd via TDC’s kabel-tv-net, som når ud til ca. 60 pct. af landets husstande.

“Bredbånd over kabel-tv-nettet bliver første etape i vores nye strategi. TDC har stort set kabel-tv-nettet for sig selv, så der er et hul i markedet, vi vil sætte os på,” siger adm. direktør i Boxer, Ulf Lund til mediet Finans.dk.

Boxer er især fokuseret på markedet i Storkøbenhavn, hvor selskabet ser mulighed for at erobre kunder – primært fra TDC. Boxer er ifølge Finans b.a. inspireret af, at selskabet Hiper på få år fik næsten 50.000 bredbåndskunder, der især kom fra TDC i hovedstaden, inden TDC opkøbte Hiper.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Boxer blev i 2017 købt af SE-koncernen, der i forvejen er en spiller på bredbåndsmarkedet og også ejer landets andenstørste tv-distributør, Stofa.

Boxer vil lancere sit bredbånd inden sommerferien. De er dog ikke klar til at afsløre priserne endnu. Boxer sælger allerede bredbånd via telefonkablerne.

Kilde: Finans

I samme kategori

Back to top button