Norlys

Boxer TV fejrer fødseldag – Få 6 måneders Bland Selv TV til nedsat pris

I år er det 10 år siden, at Boxer fik grønt lys til at tilbyde betalings-tv via sendemasterne rundt omkring i Danmark. Det fejrer de med et fødselsdagstilbud, hvor du sparer 100 kr. pr. måned i de første 6 måneder. Du kan derfor få tv fra kun 9 kr./md. i 6 måneder.

Over 800,- at spare på Boxer Flex8 med 8 valgfrie kanaler

Mange vil nok være interesseret i 8 valgfrie kanaler med Boxer Flex 8. Her kan du så få de 8 mest populære danske tv-kanaler for 1656,- for de første 6 måneder, hvilket er en rigtig god pris. Sammenligner vi på vores tv-pakke prisoversigt, så er der faktisk 826,50,- at spare i forhold til den næstbilligste udbyder med de samme 8 kanaler i pakken.

Tilbuddet gælder t.o.m. 13/11-2018 og forudsætter, at du ikke har været Boxer-kunde de seneste 6 mdr.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Også Boxers store tv-pakke Boxer Max er 100,- billigere pr. måned i 6 måneder. Så har du et stort tv-kanal behov her i vinterperioden, så var det måske også fristende.

Du kan også nøjes med TV 2 i 6 måneder til kun 29,- / måned, og det er faktisk billigere end at købe TV 2 som streamingkanal på TV 2 Play. På dette tilbud er der dog oprettelse på 199,- så det ændrer jo lidt på fordelagtigheden.

Som Boxer-kunde får du også fri adgang til Boxer Play. Så kan du se alle tv-kanaler i dit abonnement på din mobil, tablet, computer eller via Chromecast overalt i Danmark og i EU.


I samme kategori

Back to top button