Boxer runder kunde nummer 100.000

| mandag 07. nov, 2011 10:55 | 1 kommentar

Præcis to år efter fødslen den 1. november 2009 har Boxer nu netop rundet 100.000 kunder. Og det går stærkere end nogensinde med at kapre nye.

–      Vi ser en markant stigende interesse over hele landet for at blive Boxer-kunde, men lige nu er interessen ekstra stor, fordi langt de fleste danskere gerne vil sikre sig adgang til at se TV 2, som bliver betalingskanal til januar. Den interesse vil fortsætte et godt stykke ind i det nye år, siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV A/S.

Det er ekstra bemærkelsesværdigt, at Boxer runder kunde nummer 100.000 præcis to år efter Boxers fødsel den 1. november 2009. Tv via antenne er en modtageform, som er både let og umiddelbar, og det appellerer til rigtig mange mennesker. I en lang række andre europæiske lande som Storbritannien, Frankrig, Italien og Spanien er tv-modtagelse med antenne kæmpestort.

–      Efter en lidt stille start får stadig flere danskere øjnene op for, at der er penge at spare på at skifte fra sin nuværende tv-udbyder til Boxer, og at man hos Boxer får markedets største valgfrihed og en fleksibilitet, man ikke kan få andre steder. Er man til det helt smalle tv-udbud, kan man tilmed købe TV 2 som en enkeltstående tv-kanal for bare 199 kr. for et år, fortæller Steen Ulf Jensen.

Kunde nummer 100.000 blev i øvrigt Chris Corneliussen fra Slagelse. Han fik et års Boxer-abonnement samt en fladskærm ved en lille ceremoni hos Fona i Vestsjællandscentret.

Kilde: Boxer presse

Del på:

Gemt under:: Boxer TV