Boxer lancerer On Demand indhold på ny high end boks i Sverige

| mandag 14. nov, 2011 19:12 | 2 Kommentarer

Boxer on Demand er navnet på et nyt tilbud, der nu er lanceret hinsidan til de svenske Boxer TV abonnenter. Boxer On Demand leveres, indtil videre i hvert fald, udelukkende til svenske Boxer tv kunder på en ny tv-boks model med navnet Pace DiT8090/13. Det rygtes dog, at SagemCom kommer med en On Demand boks, der er en opdateret udgave af RT90 modellen.

Pace DiT8090/13 

Pace boks Boxer TV On Demand

Pace DiT8090/13 er en twin tuner DVB-T2 boks med indbygget 320 GB harddisk og naturligvis netværkstilkobling til at få On Demand indholdet hentet ned.

Designmæssigt ligner den lidt en medieafspillerboks, og der er da også en række apps som Facebook, Twitter med på boksen.

Pace Boxer on demand

Her et eksempel på EPG visning på Pace boksen

 

Boxer On DemandBoxer On Demand indhold

Boxer On Demand tilbydes til svenske Boxer TV kunder med Boxer Mini, Boxer Mix eller Boxer Max abonnement uden merpris i sin grundform. Filmleje koster dog ekstra og er baseret på SF Anytime tjenesten.

Et andet element af Boxer On Demand i Sverige er Play tjenester. Boxer On Demand giver fri adgang til SVTr – der har et udvalg af programmer fra SVTs kanaler. Med et Boxer Mix eller Boxer Max abonnement kan man for 19 SEK / måned også se play indhold fra TV4, TV4 Fakta, Sjuan, Discovery, Animal Planet, TLC, TV11 og Eurosport. Har man Canal+ abo får man også Canal+ Play tjenesten.

Og så gentager vi til sidst lige igen, at det altså kun er i Sverige både boks og tjenesten endnu er tilgængelig, men mon ikke Boxer på sigt også vil i på det marked i Danmark.

Del på:

Gemt under:: Boxer TV

Kommentarer (2)

  1. urup siger:

    Det kommer til Danmark, men mon ikke Boxer først skal have nogle flere T2 mux, før der er “nok” kunder ud af 100.000 kunder, som gider at skifte den gamle T1 boks ud.

  2. martin siger:

    En sådan boks kan også være med til at folk måske skifter fra en anden udbyder til Boxer.

Skriv et svar