Boxer

Boxer har helt frit valg på hylderne fra 1. april

Boxer_logoFra 1. april kan Boxer kunde kunder købe alle kanaler enkeltvis. Dermed bliver de den første danske tv-udbyder, hvor der er totalt frit valg på tv-kanalerne. Kunderne vil fra denne dato frit kunne vælge mellem de 30 kanaler Boxer distribuerer til fast månedlig styk pris.

Prisen på kanalerne starter på 29,- / stk., og dermed skal man nok have et meget specifikt og begrænset behov for at det kan betale sig at gå efter denne løsning frem for pakkeløsninger. Man skal også være opmærksom på at Boxer opkræver abonnement oveni. For at få Boxer Flex skal man nemlig betale mindst 50 kr./md. i abonnement + min. 1 tv-kanal fra 29 kr./md. Mindsteprisen pr. måned for at abonnere på 1 kanal gennem Boxer er altså 50 + 29 = 79,-. Lige nu og frem til 1. april tilbyder Boxer Flex løsningen på et begrænset udvalg af kanaler til 108,-/måned for 1 kanal. Så trods alt bliver det lidt billigere.

Det bliver, som de fleste nok også regnede med, sportskanalerne der bliver dyrest. Boxer har endnu ikke meldt konkrete priser ud på enkelte kanaler, de kommer først om et par uger.

Samtidigt med frit valg fjerner Boxer det oprettelsesgebyr, man tidligere har skulle betale for at abonnere på kanalerne. Ifølge Boxer direktør Ulf Lund, så gøres det også enklere at få installeret kanalerne, som man fremover også vil kunne se på mobile enheder som smartphones og tablets.

Med de nye tiltag, der også omfatter en fordobling af antallet af HD kanaler, så har Boxer en målsætning om at vokse fra de nuværende 300.000 kunder til 400.000 indenfor en kortere årrække. Boxer skal i 2020 forny sin koncession, altså retten til at være distributør på DVB-T nettet i Danmark. Hvorvidt det sker, afhænger ifølge Ulf Lund også af, og man skaber en forretning der giver solidt overskud i 2020. Der skal således ske noget, for hidtil har Boxer i sin levetid i Danmark ikke givet overskud.

Kilde: Berlingske Business

 

I samme kategori

Back to top button