BoxerBranche-Nyt

Prissammenligning Boxer Flex 8 / Boxer Flex

boxer flex prissammenligningI denne uge lancerede Boxer frit valgs løsningen Boxer Flex. Hidtil har Boxer kunder kunne vælge frit via Boxer’s  Flex 8 frit valgs løsning. Boxer Flex 8 var det Boxer tilbud, hvor man frit kunne vælge 8 tv-kanaler for en fast pris hver måned.

Man skulle altså mindst have 8 tv-kanaler på den gamle Flex 8 løsning. Det behøver man ikke med den nye Flex løsning, her kan man nøjes med 1 tv-kanal, hvis man ønsker det.

Her på DIGITALT.TV har vi regnet på, hvad 8 udvalgte populære tv-kanaler ville koste med den gamle Flex 8 ordning og den nye Flex løsning. 


Vælger man disse ovenstående 8 tv-kanaler via den nye Boxer Flex løsning, så er det nu faktisk dyrere end før. Mere nuanceret bliver det, når vi går ned i antal af kanaler. Fjerner vi f.eks. TV3 Puls og nøjes med 7 kanaler, så er Flex billigst. Så for dem med begrænset tv-kanal behov, så er Flex trods alt en bedre forretning.

Kanal 5 var i øvrigt en del af den gamle Flex 8 pakke, men har valgt at stå udenfor den nye Flex løsning fra Boxer. Så i forhold til både TV3 og Kanal 5 er man henvist til de faste tv-pakke løsninger hos Boxer.

I samme kategori

Back to top button