Nyheder

Bonnie og de tusinde mænd på DR1

Bonnie og de tusinde mænd på DR1
Foto: Hansen & Pedersen Film & Fjernsyn ApS

Debatten om prostitution er evig aktuel – ikke mindst efter, at menneskerettigheds-organisationen Amnesty International i sidste måned vedtog, at organisationen fremover skal arbejde på verdensplan for at ’afkriminalisere enhver form for ”sex-arbejde”. Men hvordan ser verden ud for nogle af dem, det hele handler om? DR har i to år fulgt Bonnie, der driver et bordel på Sjælland. ’Bonnie og de tusinde mænd’ sendes på DR1 den 13. september klokken 20.00.

“Allerede fra begyndelsen var det åbenlyst et barskt job, men også lidt sjovt. Med tiden fandt jeg ud af, at det var livsfarligt. Men Bonnies identitet i jobbet og afhængigheden er stærkere end det indlysende valg. Og som hun selv siger i dag: ”Det er ligesom at være narkoman. Selvom det skader mig, kan jeg ikke undvære det,” siger instruktør Mette Korsgaard, der understreger, at kvinder i prostitution selvfølgelig ikke skal stigmatiseres, men at alle kvinder har hver sin historie, sin baggrund og et unikt liv. Akkurat ligesom Bonnie har det.

Syg af spiseforstyrrelser
I dag er Bonnie syg af spiseforstyrrelser. Hun har svært ved at spise, fordi hun har smerter i hals og tænder og hendes krop siger fra. Selvom Bonnie ved, at arbejdet forværrer lidelsen, så kan hun alligevel ikke stoppe.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Jeg ved ikke, hvorfor jeg bliver ved. Måske er det bare lettere ikke at være Bonnie,” forklarer hun.

Efter nogle dage blev det lettere
Bonnie var bare 18 år, da hun begyndte i prostitution. Hun husker stadig, at hun græd efter sin første kunde. Bonnie havde dengang ikke den store erfaring med mænd og slet ikke med at være nøgen og med lyset tændt. Bonnie brød sig ikke om sin krop. Men efter nogle dage blev det lettere, og hun kunne bruge pengene til en ferierejse til Caribien. Det er nu 20 år og mange kunder siden.

Bilerne holder i kø
I dag tager Bonnie imod sine kunder på sit bordel på Sjælland under dæknavnet ’Patricia’. Seerne er med, når Bonnie arbejder, når sms’erne vælter ind med kundehenvendelser, når bilerne holder i kø ude foran bordellet, når væmmelsen tager over, og når det hele bliver alt for meget.

“Bonnie giver seerne et sjældent indblik i en verden, som ofte bliver debatteret af politikere, organisationer og eksperter. Det kaster et nyt lys på problemstillingerne og debatten at høre direkte fra en prostitueret, hvad der har drevet hende til at være i så barskt en branche i så mange år, og hvad det er, der gør, at det er så svært at komme ud af,” siger redaktør på DR1, Erling Groth.

Se ’Bonnie og de tusinde mænd’ på DR1 søndag den 13. september klokken 20.00

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button