Streamingnyt

Bogsuccesen ’Karma og Jonar’ bliver til en børneserie på Viaplay

NENT Group fortsætter sin satsning på det yngre publikum og har for nylig introduceret flere populære børneserier på Viaplay, herunder en ny sæson af ’Fixi i Playland’ og YouTube-fænomenet ’Cocomelon’. Nu styrkes tilbuddet til børn yderligere med Viaplays egen Originalserie ’Karma og Jonar’.

De populære børnebøger om de modige venner Karma og Jonar bliver til en animeret serie på Viaplay. Den nye Originalserie er baseret på forfatteren Zelda Falkögas anerkendte bøger af samme navn og handler om et storslået eventyr i en magisk verden. ’Karma og Jonar’ får eksklusiv premiere på Viaplay næste år.

Serien henvender sig til børn i alderen 7 til 9 år, og der udkommer i alt otte afsnit på 12 minutter. Den første sæson er baseret på den første bog i serien om Karma og Jonar, der udgives af bogforlaget Bookmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Karma og Jonar – det handler den om

I årevis har Glimeria været et fredeligt land med en fortryllende skønhed, men efter at magiske og onde kræfter har overtaget landet, begynder himlen at mørkne. De to teenagere Karma og Jonar opdager, at de trods deres rivaliserende familier må være modige og arbejde sammen for at besejre ondskaben.

Bag de anerkendte bøger om Karma og Jonar står forfatteren Zelda Falköga, som er et pseudonym, men også er navnet på en af ??karaktererne i bøgerne.

– Det er en stor ære at se historien om mine venner Karma og Jonar ændre form og vokse sig større i et nyt medie. Jeg glæder mig til at se illustratoren Henric Aryees farverige billeder komme til live, og at alle får mulighed for at opleve det fabelagtige land Glimeria på lige så tæt hold, som jeg har kunnet. Jeg tror også, at denne serie, udover at være magisk spændende, vil kunne viderebringe et vigtigt budskab, nemlig vigtigheden af ??at vise mod og være en god ven, siger forfatteren bag pseudonymet Zelda Falköga.

Filippa Wallestam EVP og Chief Content Officer hos NENT Group fremhæver seriens mange lag.

– Karma og Jonar er ikke kun en spændende historie, den omhandler også vigtige emner som venskab, selvtillid og udfordringer med at vokse op. Bøgerne er blevet rost for deres smukke illustrationer og betydningsfulde indhold, hvilket er noget, vi skal forvalte i vores serie. Vi har allerede meget populært indhold til børn, og det er utrolig glædeligt snart også at kunne tilbyde denne spændende eventyrserie, siger Filippa Wallestam.

Serien er produceret af Viaplay Studios Animation med Alexander Gustavsson som instruktør, Tobias Paulsson som producer og Johan Österman som executive producer. Manuskriptet er skrevet af Henrik Ahnborg (’Geografens Testamente’, ’Arkeologens Dotter’) baseret på bogen ’Karma och Jonar: Klipptrollen’ af forfatteren Zelda Falköga. Executive producer hos NENT Group er Lotta Dolk.

Kilde: Viaplay presse

Image

I samme kategori

Back to top button