Branche-Nyt

B&O PLAY klar med Beoplay P2

b o play beoplay p2Med Beoplay P2 lancerer B&O PLAY nu endnu et produkt, der kan hjælpe dig med at forvandle og forstærke øjeblikke fra hverdagen. Beoplay P2 er det mindste og mest intelligente medlem i rækken af trådløse Bluetooth-højttalere fra B&O PLAY og er designet til en spontan og energisk livsstil af den prisbelønnede designer Cecilie Manz. Højttaleren er fremstillet af eksklusive materialer som perleblæst aluminium og ægte læder med intuitive funktioner, som kan tilpasses via Beoplay App. På trods af det kompakte format er det lykkedes lydingeniørerne fra Bang & Olufsen at fylde Beoplay P2 med kraft nok til at levere den fyldige, klare og tydelige lyd, man forventer af en B&O PLAY-højttaler.

“Musikken spiller en stor rolle, når det drejer sig om at forstærke hverdagens øjeblikke, så vi har udviklet en personlig højttaler, du har lyst til at tage med dig. Beoplay P2 er et fantastisk stykke dansk design og et studie i elegant håndværk. Den er resultatet af 90 års erfaring med lyd og akustik og har en lydkvalitet uden sidestykke i denne kategori”, siger Matthias F. Ørum-Hansen, Director of Concept and Design hos B&O PLAY.

“Vi besluttede os for at fjerne alle knapper og skabe et smukt design med en enkel og magisk brugeroplevelse, der kan brugertilpasses i Beoplay App. Ved at tappe to gange med fingeren eller ryste højttaleren kan du afspille musik, sætte den på pause og skifte nummer, starte din foretrukne personlige assistent eller ændre lydprofilen i ToneTouch – og så kan du indstille Beoplay App til at vække dig med den musik, du faldt i søvn til, så du kan genopleve dagens sidste store øjeblik, når du vågner og skal gøre dig klar til en ny dag”.   

Taktil og raffineret

Beoplay P2 har en afrundet blød form, der ligger perfekt i hånden – som en sten, man finder på stranden. Toppen i perleblæst anodiseret aluminium adskilles fra undersidens bløde og varme polymer af en geometrisk grundform med en tydeligt defineret kant. De bløde runde kurver giver Beoplay P2 et meget taktilt og raffineret udtryk. Med sin perfekt afstemte form glider højttaleren nemt ned i en lomme eller taske, og med remmen i ægte læder er den ekstra let at transportere.

“Jo tættere et produkt kommer på kroppen, jo mere raffineret og detaljeret skal designet være. Beoplay P2 er glat og elegant – en kompakt højttaler med fantastisk lyd, som du kan tage med overalt,” siger designer Cecilie Manz.

Udnytter erfaringerne fra Beoplay A1

Lyden i Beoplay P2 er fyldig og rummelig, så alle får den samme gode lydoplevelse, uanset hvor de befinder sig. Beoplay P2 bygger på Bang & Olufsens mere end 90 års erfaring med lyd og de værdifulde erfaringer fra den prisbelønnede storebror Beoplay A1, som satte nye standarder for bærbare Bluetooth-højttalere i 2016:

  • I arbejdet med bassen tog Bang & Olufsens lydingeniører udgangspunkt i den imponerende dybe bas i den lille Beoplay A1. De videreudviklede Beoplay A1’s mellemtoneenhed og designede en ny til Beoplay P2 med en keglekonstruktion i anodiseret aluminium.
  • Diskantenheden i Beoplay P2 er den samme ¾” soft dome-enhed af tekstil, som også bruges i Beoplay A1 – det sikrer en høj detaljeringsgrad og en perfekt gengivelse af de højeste frekvenser.
  • Den indbyggede højtydende DSP-processor gør det muligt at anvende stejle filtre og avanceret klangbalancekontrol, så lyden kan skræddersys til den enkelte brugers præferencer.
  • Højttalerenhederne drives af to 15 watt RMD klasse D-forstærkere med en maks.-effekt på mere end 2 x 50 watt – så du altid får den store lyd, der kendetegner B&O PLAY.

Indbygget mikrofon

Beoplay P2 har en indbygget mikrofon, som gør det muligt at besvare telefonopkald, og takket være polymerbasens særlige design er mikrofonens følsomhed over for tale ens 360 grader rundt om højttaleren. Dermed kan personen i den anden ende let genkende stemmer, uanset hvor folk taler fra – bare de er i nærheden af mikrofonen.

Et læderetui til ekstra beskyttelse

Som tilbehør kan du købe et smukt etui i sort læder til Beoplay P2. Så kan du bedre passe på Beoplay P2, når du er på farten.

Pris og tilgængelighed

Beoplay P2 fås i Black, Sand Stone og Royal Blue. Sælges i butikkerne fra 27. april 2017 til en vejledende udsalgspris på kr. 1.299,-

Kilde: EET Europarts presse

I samme kategori

Back to top button