Lyd produktnyt

Blue introducerer Yeti X

Blue har annonceret den nye Yeti X USB-mikrofon til gaming, streaming og podcasting. Yeti X kommer med den nye Blue VO!CE-teknologi, der gør det muligt for brugerne at få professionelle stemmeeffekter og brugerdefinerede forudindstillinger blot med ét tryk på en knap. En kondensatormikrofongruppe med fire kapsler leverer enestående fokus og klarhed, LED-måling i høj opløsning giver visuel feedback på stemmeniveauet i realtid, og med en multifunktionsknap får man øjeblikkeligt kontrol over de vigtigste mikrofonfunktioner. Ved at kombinere Blues legendariske lydkvalitet med nye, innovative funktioner har man skabt Yeti X: Det ultimative værktøj til indholdsproducenter, der ønsker at levere professionelt indhold til sit publikum.

– Vi er glade for at kunne introducere Yeti X med Blue VO!CE-teknologi og dermed fortsætte udviklingen af ??vores berømte USB-mikrofonsortiment, siger John Maier, præsident og administrerende direktør for Blue Microphones. “Vi skabte Yeti X baseret på feedback fra indholdsskabere over hele verden, som har brug for hurtige og brugervenlige værktøjer, der hjælper dem med at få den allerbedste lyd. Yeti X med Blue VO!CE giver brugerne mulighed for hurtigt og nemt at tilpasse deres lyd ved hjælp af effekter og forudindstillinger af høj kvalitet. Derudover gør nye funktioner som high-res LED-måling og en multifunktionsknap det lettere end nogensinde at skabe lyd af professionel kvalitet til spil, streaming og podcasting.”

Yeti X er nem at koble til både Mac og PC og mikrofonen har avanceret Blue VO!CE-lydsoftware samt en række stemmeværktøjer (broadcast vocal tools) og effekter, der gør det lettere end nogensinde før at opnå professionel on-stream lydkvalitet. Brugeren kan hurtigt få adgang til og vælge en mellem en række professionelt forudindstillinger tilpasset til hhv. broadcast- eller radiostemme, mandlige og kvindelige stemmer samt tilføje effekter som “sprød og moderne”, “varm og vintage” med mere. Derudover giver Blue VO!CE adgang til professionelle indstillingsmuligheder, herunder støjreduktion, expander, gate, de-esser, EQ, kompression og begrænser.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Blue Yeti X

Yeti X er specifikt designet til at levere overlegen lyd i tv-transmissionskvalitet til gaming på professionelt niveau, TwitchTM- og Mixer-streaming, podcasting og YouTube-produktioner. En kondensatorgruppe med fire kapsler giver klarere, mere fokuseret lyd til Yeti X’s fire optagemønstre: Cardioid-tilstanden fanger lydkilder, der er placeret direkte foran mikrofonen, omni-tilstanden henter lyde ligeligt på alle sider af mikrofonen, tovejs-tilstanden optager lyd både foran og bagpå mikrofonen, og stereotilstanden bruger både venstre og højre kanaler til at fange dybe lydoplevelser.

Yeti X har en LED-måler i 11 segmenter, der går fra grønt til rødt, så streamere kan kontrollere og justere deres stemmeniveauer på et øjeblik og let opretholde en professionel lydkvalitet, mens de filmer live. En oplyst multifunktionsknap giver præcis kontrol over indstillinger som mikrofonforstærkning, lydløs og hovedtelefonvolumen. Den smarte knap styrer også blandingen af mikrofonsignal og computerlyd, så brugeren hurtigt kan justere den mængde af computerlyd versus mikrofonlyd, der høres i hovedtelefonerne.

Blue VO!CE er udelukkende tilgængelig via Logitechs gratis, brugervenlige G HUB-platform, hvilket gør det muligt for indholdsskabere at administrere mikrofonforstærkning, lydstyrke i hovedtelefoner, overvågningsindstillinger og valg af optagelsesmønster direkte fra skrivebordet. Streamere kan også tilpasse farven på Yeti X’s LED-lys så det matcher farven og designet på deres øvrige set-up. Yeti X er også kompatibel med Blue Sherpa-appen, som indeholder hurtige og direkte kontrolindstillinger fra computeren, så man kan få mest muligt ud af sin mikrofon.

Streamere kan parre Yeti X med Blues professionelle lydtilbehør og forvandle deres skrivebord til et lydstudie, fx Compass Premium Broadcast Boom Arm og Radius III Shockmount.

Pris og tilgængelighed

Yeti X forventes at lande hos danske forhandlere i oktober 2019 til en vejledende pris på 1.499 kr.

Kilde: Blue presse

I samme kategori

Back to top button