Streamingnyt

Blockbuster: Ny streamingplatform med bedre billedkvalitet

Tirsdag den 8. maj lancerer Blockbuster en ny og forbedret streaming-platform, der bl.a. giver brugerne mulighed for at streame i Full HD.

”Nu kan alle vores brugere streame film og serier fra Blockbuster med en billedkvalitet på op til 1080p og en hastighed på op til 8 mbit/s. Hvorvidt de kan se de film og serier, de lejer eller køber hos os, i den højeste kvalitet afhænger af, hvilken kvalitet vi modtager fra filmstudierne, men alle vores nyere film er naturligvis i 1080p,” fortæller Casper Hald, direktør i Blockbuster og fortsætter:

”Den nye platform giver en bedre streaming-oplevelse på alle forbindelser, da den nye afspiller leverer tilpassede formater til den enkelte platform, og automatisk justerer streamingen efter ens internetforbindelse, så man får en mere stabil streaming fra start til slut. For de rigtig tekniske betyder det, at man hos Blockbuster nu streamer i tre forskellige formater: HLS, MPEG-DASH og Smooth Streaming.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det bliver muligt frit at skifte mellem sprog og undertekster, mens man streamer – også når man rejser i EU:

”De separate undertekster giver mulighed for at understøtte danske tekster på danske film, som vi ved efterspørges af mange kunder, som nu også får mulighed for at tage Blockbuster med til udlandet”, afslutter Casper Hald.

Stream i alle større browsere på tværs af platforme, inklusiv Safari og Apple TV

Med den nye platform er det muligt at streame film og serier fra stort set alle browsere. Uanset om man har en Windows-computer og er mest til Chrome, Internet Explorer, Edge, Firefox, eller om man benytter en Mac med Chrome, Firefox eller Safari, kan man se hele Blockbusters udvalg af film og serier. Hvis man bruger Linux, kan man også se sit indhold i Chrome og Firefox.

Man kan også streame via Blockbusters nye apps til Smart TV inkl. Android TV, Apple TV, tablet, smartphone og PlayStation samt Chromecast og AirPlay. Man finder den nye app – med navnet Blockbuster Nordic – i App Store og Google Play, samt på Smart TV og PlayStation Store.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button