Streamingnyt

Blockbuster igen ramt af fejl – hævede penge flere gange for samme film

blockbuster logoBlockbuster havde tekniske problemer i forbindelse med julen og her i årets første weekend er den så gal igen. Denne gang oplever mange kunder at der er blevet hævet  flere gange for samme film, som ikke kunne afspilles. En enkelt rapporter om at der er hævet 18 gange for leje af en film.

Så vidt vi kan læse os til, så er det sket fordi kunderne igen og igen har forsøgt at købe/leje en film. Blockbuster oplyste beskeden fejl, når der blev trykket på køb/leje knappen, så kunderne ikke forstod, at der reelt var sket en transaktion. Prøvede man flere gange blev det så registreret som et nyt køb.

Blockbuster har her sidst på eftermiddagen søndag endelig meldt tilbage på deres Facebook side og beklaget. De skriver at fejlen nu er rettet og som alle uretmæssigt har fået trukket penge selvfølgelig vil få pengene tilbage. Det gælder også klippekort. Blockbuster forventer, at alle beløb bliver tilbageført i morgen mandag. Betalingsfejlen har skabt rigtig mange henvendelser, og Blockbuster oplyser, at de derfor er længere tid om at svare end normalt.

De berørte får de en gratis lejefilm i form af en gavekode lover Blockbuster.

I samme kategori

Back to top button