Streamingnyt

Blockbuster: Disse film hitter i sommervarmen

På trods af hedebølge og masser af store sportsbegivenheder i tv bliver der fortsat set film hjemme i stuerne. Hos Blockbuster er superheltefilmen ’Black Panther’ den mest populære film denne sommer, mens Fifty Shades igen i år indtager andenpladsen.

Selvom solen skinner fra en skyfri himmel, og sommeren indtil videre har budt på både VM i fodbold og Tour de France, har vi stadig lyst til at se en film i ny og næ. Når vi trækker inden for i sofaen, er det denne sommer de amerikanske film, der er sommerens største filmhit.

”Man må sige, at Hollywood har sat sig tungt på sommerens film, men jeg er bestemt ikke overrasket over, at danskerne er vilde med ’Black Panther’. Marvels superheltefilm er generelt meget populære hos vores kunder, og ’Black Panther’ er ingen undtagelse,” siger Casper Hald, direktør i Blockbuster.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Sidste sommer var ’Fifty Shades – I mørket’ den næst mest sete film hen over sommeren – og i år er det så den sidste film i den erotiske trilogi, der indtager andenpladsen over de mest populære film.

”Der er bestemt delte meninger om Fifty Shades-filmene, men vi har set en enorm interesse for alle tre film, og man må bare sige, at Anastasia og Christian Greys erotiske og eksperimenterende forhold har taget verden med storm,” siger Casper Hald.

Selvfølgelig er der også en børnefilm mellem de mest sete film – og denne sommer er det Pixars ’Coco’, de danske børn ser mest.

”Jeg forstår godt, at ’Coco’ er populær blandt ungerne. Coco er en fantastisk og farverig fortælling fyldt med sang og musik skabt af holdet bag Toy Story 3. Filmholdet har været grundige i deres research og rejste fem gange til Mexico for at lære mere om landets kultur og traditioner, så de kunne karakterisere Coco så godt som muligt,” fortæller Casper Hald.

Sommerens mest sete film på blockbuster.dk

1.Black Panther
2.Fifty Shades – Fri
3.Coco
4.Jumanji – Welcome to the Jungle
5.Three Billboards outside Ebbing, Missouri

Baseret på antal transaktioner gennemført hos Blockbuster fra 1. juli til 22. juli 2017.

Kilde: TDC presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button