Branche-Nyt

Black Week – Black Friday er du klar?

Black Friday venter lige om hjørnet, og mange butikker har allerede startet udsalget. Igen i år bliver det årets største udsalg med flotte tilbudspriser og mulighed for at købe det, man har brug for og måske starte julegavekøbene i rigtig god tid.

Med den økonomisk situation, så bliver beløbene bliver nok mindre end tidligere, og endnu mere grundigt at tjekke priserne, inden køb. To ud af tre danskere har ændret deres forbrug dette efterår, og de fleste har skåret ned på udgifter til forbrug. Hele 76% siger, at de forsøger at købe så mange nedsatte varer som muligt. Vi vil se rigtig mange interesserede danskere, som holder godt øje med priserne under Black Friday, vurderer forbrugeranalytiker Katrine Barslev hos Pricerunner.

Bevidste forbrugere forbereder sig på Black Friday

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Det bliver ikke blot en Black Friday men en hel vinter, hvor vi vil se mange danskere tage et stort ansvar for deres privatøkonomi. Vi vil se mere omtanke for, hvordan pengene bliver brugt, og det bliver endnu vigtigere at tænke langsigtet, “ siger Katrine Barslev.

At gå efter tilbudspriser har fået en helt ny betydning dette efterår, hvor mange danskere mærker effekten af den ustabile verdensøkonomi på egen pengepung. 48% siger, at deres privatøkonomi er temmelig eller meget påvirket af situationen i verden. Kun 1% siger i undersøgelsen, at de ikke har mærket nogen påvirkning.

Det ses også på beløbene, som danskerne regner med at bruge under Black Friday. 34% siger, at de har tænkt sig at bruge mindre end 1000 kroner. Godt hver tiende dansker har mere end 5000 kroner til rådighed under Black Friday. Det er mindre beløb sammenlignet med forrige år.

De økonomiske udfordringer har gjort danskerne meget prisbevidste. Den seneste uge er antal besøgende hos PriceRunner steget med 25%. Danskerne ser især ud til at gå efter elektronik, og de mest populære produkter lige nu er iPhone 13 og iPad (2021) og den evige topscorer PlayStation 5, som har ligget på top 3 lige siden lanceringen for to år side.

Prisen er i centrum Black Friday, og ligesom de forrige år, så har PriceRunner igen samlet et stort overblik over Black Friday tilbud.  Her kan du hurtigt få et samlet overblik med nye Black Friday tilbud.

Nyt TV til VM i fodbold?

OLED TV er blandt de populære at jage tilbud på her i Black Week og skal du have et nyt tv til at se VM slutrunden så er det nu du skal slå til.

Her er det særligt LG, Panasonic, Sony eller Philips du skal kigge efter.

Bedste tilbud lige nu på 65″?

2021 modellen fra Panasonic JZ980 i 65″ er på tilbud hos Power til 7.999,- hvilket er det laveste hidtil siden modellen kom på markedet.

10 gode råd til at gøre den bedste handel

  1. Skriv en indkøbsliste i forvejen
  2. Lav et budget
  3. Sammenlign priser
  4. Se på laveste pris på markedet når du sammenligner rabat
  5. Tjek fragtomkostningerne
  6. Vær tidligt ude
  7. Køb kun fra seriøse butikker
  8. Tjek om det er nemt at returnere
  9. Slå hurtigt til
  10. Undersøg bytte regler

I samme kategori

Back to top button