Branche-Nyt

Black Friday 2016 – Find de bedste TV / Lyd tilbud her

black friday 2015Black Friday 2016 falder i år den 25. November. Det er altså igen tid til årets store tilbudsjagt, når de danske butikker endnu engang laver Black Friday udsalg. DIGITALT.TV tjekker naturligvis op på de gode TV og Lyd tilbud og guider dig både forud og på dagen.

Vi har lavet en artikel omkring hvilke TV modeller vi anbefaler at du holder øje med gode priser på i forbindelse med Black Friday. Læs mere her

Kigger du på nyt TV, så tjek også vores samling af anmeldelser af 2016 modellerne her

Du kan også tjekke op på hvad du skal overveje i vores guide 2016 TV Købsguide – Tjek inden du køber nyt TV.

Husk at selv om der plejer at være gode handler Black Friday, så kan du også være heldig at finde endnu bedre priser i tiden fra Black Friday henover januar udsalget, hvor de nye 2017 modeller så småt er på trapperne.

Black Friday 2016 TV tilbud

black friday 2015 tilbud

 

 

Black Friday 2016 Lyd / Medieafspiller tilbud

black friday 2015 tilbud

 

Med forbehold for fejl, udløbne og udsolgte tilbud. Tilbuddene i forbindelse med Black Friday sælges efter først til mølle princippet og kan være i begrænset mængde. Nogle kører også med time tilbud

Er det gode tilbud?

Pricerunner Black Friday logoDer plejer at være rigtig gode tilbud imellem, men disse kan dog også hurtigt være væk. En god idé er at dobbelt tjekke priser på pricerunner.dk Så kan du få et indtryk af, hvor billigt tilbuddet reelt er.

 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er ligesom så meget andet en import fra USA, hvor amerikanerne altid går shoppingamok dagen efter Thanksgiving. Det er blevet en tradition, at der er masser af store prisnedslag og gode tilbud denne dag over there. I de senere år er det også blevet mere og mere online shopping, fordi folk ikke gider at stå i kø.

Flere og flere butikker kommer med i den danske sorte fredag, og derfor forventer vi flere elektroniktilbud end nogensinde, når startskuddet går til Black Friday 2016. For de fleste online butikker sker det allerede, når klokken passerer midnat natten til 25. november.

 

Danske Black Friday 2016 tilbudssider og links

Her er nogle af de mange butikker der går i luften med Black Friday tilbud fra midnat natten mellem 24. og 25. november.

Cyber Monday 2016

Er mandagen efter Black Friday dvs. 28/11 2016. Det er også et amerikansk fænomen og online butikkernes egen version af Black Friday. Black Friday er dog efterhånden blevet ligeså meget online, som i fysiske butikker. Vi forventer også enkelte danske butikker hopper med i år som det var tilfældet i 2015. Wupti.com er bekræftet.

 

Fun facts om Black Friday

black friday

Foto kredit: katoni.dk

 

Black Friday på DIGITALT.TV

I samme kategori

Back to top button