Branche-NytTV produktnyt

Nyt TV Black Friday? – Hold øje med disse modeller

Fladskærme plejer at være en af de væsentlige varer på Black Friday, og her i 2019 så kan vi igen forvente os tilbud på OLED og LED skærme. Men hvor gode tilbud må tiden jo vise.

Noget af det vi holder særligt øje med i år er prisniveauet på OLED. Igennem længere tid har det været 55″  modellerne der har markeret sig med prisfald, men nu er vi nået til 65″ modellerne, som har været helt nede omkring 10.000 grænsen. Så kommer vi derned igen eller måske endnu længere ned?

77″ OLED TV har vi ikke rigtigt set gode tilbud på endnu, de er meget dyre, men kunne det være i år, at der sker noget med tilbud på disse rigtigt store TV? Ved butiksåbninger har der været specialtilbud ned til 30.000,-  på 77″ OLED TV.

Pricerunner.dk tjekker op på Black Friday tilbud på dagen, og du kan følge med her

Ifølge Pricerunner, så er TV i gennemsnit sat ned med 16 procent på Black Friday udsalget –  men analysen viser også, at prisen på de selvsamme tv fortsætter med at falde og er kun 81 procent af Black Friday udsalgsprisen 9 måneder senere.  Så hvis du mangler et tv, så kan du gøre en god handel ved at købe et tv på Black Friday udsalget, men har du ikke travlt så vil det kunne købes endnu billigere på et senere tidspunkt, når næste års modeller er ude og lagret skal tømmes for sidste års modeller.

Se på prishistorik – ikke før pris eller du sparer

Som altid med tilbud, så skal man også på Black Friday se sig for. Ifølge Pricerunner.dk, så har op mod hvert tredje tv i kategorien af de mest populære modeller fået en højere pris siden 1. september, netop for at kunne sætte dem ned og give indtryk af særligt godt tilbud på Black Friday.

Du kan tjekke prishistorik hos Pricerunner.dk på de fladskærmsmodeller, du interesserer dig for.

Disse TV er værd at holde øje med

lgoledc9Black Friday 2019 OLED TV

Ligesom tidligere så er LG OLED modellerne svære at komme uden om. Årets modeller hedder slutter på 9 (B8, C9 osv.).

Både Panasonic, Sony og Philips har også glimrende OLED TV modeller, som er værd at holde øje med.

Black Friday 2019 LED TV

Sony XG95 2019 TVHer på DIGITALT.TV er vi mest til OLED, men er du mere til LED modellerne så er her et par bud på hvad du kan holde øje med:

 

Læs produkttests inden du køber

Ovenstående modeller er gode forslag, men det er altid en god idé at læse produktanmeldelser. Vi har samlet nogle herunder:

 

I samme kategori

Back to top button