Nyt TV Black Friday? – Hold øje med disse modeller

| mandag 06. nov, 2017 19:27 | opdateret 06. nov, 2017 kl. 19:44 | 0 Kommentarer

black friday tv anbefalinger 24. november er der Black Friday 2017 udsalg med masser af tilbud på blandt andet Fladskærme. DIGITALT.TV har kigget lidt på, hvilke modeller vi anbefaler, at du særligt kan kigge efter gode priser på, såfremt du overveje at købe nyt TV.

Husk at selv om der plejer at være gode handler Black Friday, så kan du også være heldig at finde endnu bedre priser i tiden fra Black Friday henover januar udsalget, hvor de nye 2018 modeller så småt er på trapperne.

OLED TV har for alvor slået igennem som High End valget her i 2017. Derfor er disse naturligvis også blandt dem du bør kigge på, såfremt du altså vil give lidt mere for bedre sortniveau med videre.

Pricerunner.dk tjekker op på Black Friday tilbud på dagen og du kan følge med her

Køb LG TV på Black Friday

LG er førende på billedekvalitet på deres OLED modeller, så er du villig til at betale for dette, så ville vi anbefale at du holder øje med LGB7V modellen. Her får du rigtig meget billedekvalitet for pengene og selv om der er dyrere LG OLED modeller, så er panelet det samme, så med mindre du vil have et bestemt dyrere design, så er B7V modellen glimrende.

Billige LG LCD TV modeller – er de noget værd?

LG’s styrke er på OLED, i forhold til den billigere LCD/LED teknologi så har de en række billige modeller, der også har det udmærkede Smart TV brugeroverfalde webOS. De LG LED TV vi tidligere har kigget på, har dog ikke været i top på sortniveau, her er andre LED TV producenter ofte bedre.

LG B6V pristjek Pricerunner.dk 03. november

Klik på modelnavn for aktuelle dagspriser.

Køb Samsung TV på Black Friday

Samsung MU7005Samsung har i 2017 forsøgt sig med dyre modeller i deres QLED serie, der dog ikke matcher OLED på sort niveau.

Så hos Samsung vil vi i stedet anbefale dig at kigge på modellerne MU7005 og MU8005, som to udmærkede bud på modeller det er værd at holde øje med priserne på.

Du får med disse ganske glimrende TV, dog uden at sortniveauet er på højde med LG’s OLED.

Samsung MU7005 pristjek Pricerunner.dk 06. november

Samsung MU8005 pristjek Pricerunner.dk 03. november

Klik på modelnavn for aktuelle dagspriser

Køb Sony TV på Black Friday

Sony har en OLED TV model, Sony A1 OLED, der er værd at holde øje med priser på såfremt du er i OLED markedet. De er en del dyrere end LG’s.

Er du mere i budgetklassen, så har Sony XE8505 modellen haft skarpe priser allerede op til Black Friday.

Sony XE8505 pristjek Pricerunner.dk 03. november

Foretrækker du LCD TV fremfor OLED, så er Sony’s XE9305 serie nok blandt de bedste 2017 LCD TV.

Klik på modelnavn for aktuelle dagspriser

Køb Philips TV på Black Friday

Philips 55POS9002Phillips er en af årets andre interessante producenter med OLED TV.

Modellen Philips 55POS9002 er nede i et prisniveau der nærmer sig LG’s OLED. Så er du til Android TV som smart TV system, så er den bestemt værd at holde øje med.

Philips 55POS9002 pristjek Pricerunner.dk 03. november

Køb Panasonic TV på Black Friday

Panasonic TV har haft temmelig skarpe priser allerede inden Black Friday, så det skal blive interessant at se, hvor meget mere de kommer ned.

Vi vil anbefale dig at kigge på priser på Panasonic EX700, eller meget gerne EX780, som er bedre på HDR fronten. Panasonic har også OLED TV, men endnu er disse en del dyrere end LG’s, så  med mindre der er decideret slagtilbud på Panasonic EZ950, så er den nok ikke aktuel for så mange.

Tjek også vores oversigt over anmeldelser af 2017 TV her

Del på:

Tags:

Gemt under:: Branche-Nyt