YouSee

Binge på YouSee: En Nat – norsk komediedrama

I en ny artikelserie her på DIGITALT.TV kaldet Binge på YouSee vil vi fra tid til anden komme med nogle tips til serier, du kan binge på YouSee via deres app eller tv-boks.

Vores første bud på en sådan er den norske serie En Nat, som netop har været vist på norges pendant til danske DR, NRK3. En nat er dog ikke en ungdomsserie, her er karaktererne faktisk tæt på de 40.

Vi følger over 10 afsnit en blind date mellem snedkeren Jonas og servitricen Elisabeth. Serien foregår i real tid en sommer aften i Oslo, således fortsætter handlingen uafbrudt mellem de enkelte afsnit, hvilket også er med til at gøre den særligt bingeværdig.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

En nat giver et realistisk indblik i hvordan det er, når to fremmede mødes og skal forsøge at åbne op for hinanden med følelser, forhistorie, mens de samtidig skal forsøge at holde den gode stemning og få daten til at fungere.

Det giver både en masse sjove og alvorlige stunder, der bæres flot af de to hovedrolleindehavere. Hoveddelen i serien er samtalen og kemien mellem de to. Selv om der er meget snak, så bliver man grebet af det og vil se mere efter de 30 minutter et afsnit varer.

Serien kan ses med danske undertekster på YouSee TV & Film app eller via YouSee’s tv-boks. Her hvor vi skriver denne artikel (22/02/18), så er der 6 ud af de 10 afsnit online, hvoraf de første afsnit udløber indenfor et par uger, så vent ikke for længe med at gå i gang.Trailer: «En natt»
Trailer: «En natt»Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button