Streamingnyt

Billy the Kid – Viaplay starter optagelser til ny originalserie

Til sommer begynder indspilningen af Viaplays nye Original-serie ’Billy the Kid’ om én af Amerikas måske mest velkendte kriminelle; cowboyen Billy the Kid. Serien er skrevet og produceret af Michael Hirst (Elizabeth, The Tudors, Vikings) og forventes at få premiere på Viaplay i 2022. Optagelserne finder sted i Calgary AB, og serien vil bestå af i alt otte episoder.

Den nye serie ’Billy the Kid’ er et episk romantisk eventyr baseret på historien om den berygtede Billy the Kid (også kendt som William H. Bonney). Han havde irske rødder og voksede op i en lovløs og voldelig verden, men var – i modsætning til mange andre lovløse – en venlig og respektfuld ung mand, som også kunne både læse og regne.

”Billy the Kid har altid været en helt for mig. Jeg voksede op i det nordlige England, men det gjorde ingen forskel. Billy var en særlig type lovløs; han var så ung, og så var han desuden ikke en psykopat, der kunne lide at dræbe eller stjæle blot for en materiel gevinst. Han var en lovløs mand det meste af sit liv, men han ønskede aldrig rigtig at være det. Han blev født i en fattig irsk familie og ønskede blot at være en almindelig amerikaner, men fik aldrig lov til det”, siger Michael Hirst, forfatter og excecutive producer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Historien om Billy er et fantastisk drama om en karismatisk cowboy, men også meget mere end det. Det er historien om immigranten Billy og tilblivelsen af et ny Amerika; fri for det lovløse, voldelige kaos, der herskede i Midtvesten.

”I denne fantastiske historie og serie får seerne et indblik i Billy the Kids liv samt hans oplevelser fra slummen i New York til New Mexico og Det Vilde Vesten. Vi får et indblik i hans liv, motiver, ambitioner og drømme på en måde, vi ikke har haft før. Serien er skabt af et topteam af folk, der opretholder et meget højt kreativt niveau, og vi er meget stolte af at være den del af denne storslåede produktion”, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

Viaplay Originalen ’Billy the Kid’ produceres af Michael Hirst, Otto Bathurst, Toby Leslie og Donald De Line for De Line Pictures og Justin Falvey og Darryl Frank for Amblin Television. Serien er en samproduktion mellem EPIX Studios og MGM International Television Productions i samarbejde med Nordic Entertainment Group.

Kilde: Nent Group presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button