Nyheder

Billions sæson 2 fra 20/2

Billions Sæson 2 HBO Nordic

Med Golden Globe- og Emmy-vinderne Paul Giamatti og Damian Lewis i spidsen er Billions tilbage med seriens 2. sæson, der fortsætter ligeså tempofyldt og dramatisk, som 1. sæson sluttede.

Endnu en gang er finansverdenen og New York centrum for historien om penge, magt, sex og kattens jagt efter musen. Giamatti spiller den hardcore advokat Chuck Rhoades, og Damien Lewis er den kløgtige millionær og finansfyrste Bobby “Axe” Axelrod. De to herrer flankeres af blandt andre Maggie Siff i rollen som Wendy Rhoades, Chucks kone, der er performance coach inden for finansverdenen. Svenske Malin Åkerman spiller Lara Axelrod, Axes stærke og loyale hustru, der ikke er bange for at lægge sig ud med de store drenge. I 2. sæson forsøger alle at bevare kontrollen i en verden, hvor der er drastiske, eksistentielle ændringer på vej, og hvor trusler lurer udefra. Fælles for dem er, at de alle skal finde en måde at overleve på – koste, hvad det vil.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

På rollelisten finder man også Toby Leonard Moore, David Costabile og Condola Rashad, og i denne sæson er der gæsteoptrædener fra  blandt andre Rob Morrow, Dan Soder, Kelly AuCoin, Mary-Louise Parker, Danny Strong, James Wolk, Christopher Denham, Glenn Fleshler og Eric Bogosian.

Billions er skabt af Brian Koppelman og David Levien, der sammen med Andrew Ross Sorkin også er seriens executive producers. Det er CBS Studios International, der står bag de internationale distributionsrettigheder.

2. sæson af Billions får eksklusiv premiere 20. februar på HBO Nordic. 1. sæson er tilgængelig nu.

https://youtu.be/x10RiL1yyyw

I samme kategori

Back to top button