TV-Nyt

En bid af historien – Tilbage i tiden med Joof og Bjerg på TV 2

en bid af historien tv 2
Foto: Strong productions/TV 2

TV 2 er klar med en ny programserie med titlen En bid af histoiren. Hella Joof og Rasmus Bjerg rejser tilbage i Danmarkshistorien for at se nærmere på, hvordan vi spiste og levede i fordums tid.

En bid af historien 1/11 kl. 20:35 på TV 2

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hella Joof og Rasmus Bjerg rejser i det første program tilbage til 1930’erne – en tid i danmarkshistorien, hvor de klassiske kønsroller regerer. I tre dage får Hella og Rasmus prøvet deres grænser af og udfordret deres smagsløg, når de skal spise 30’ernes klassiske retter og leve som både herskabsfolk, landmænd og arbejdsløse.

Den kommer til at stå på morgengymnastik med Kaptajn Jespersen, hårdt arbejde for at holde varmen og livet som gårdsangere for at tjene ekstra skillinger til dagen og vejen. Hvordan får Hella det mon som tjenestepige? Hvordan reagerer Hella og Rasmus, når måltidet står på blodsuppe? Og hvad siger Rasmus til livet som arbejdsløs i mellemkrigstidens fattige Danmark?

En bid af historien 15/11 kl. 20:35 på TV 2

Hella Joof og Rasmus Bjerg rejser i program 2 omkring 1000 år tilbage i tiden – til vikingetiden – en periode forbundet med vilde togter, fantastiske fortællinger og grundlaget til det Danmark, vi kender i dag. Men hvor meget er myter, og hvor meget er sandt om vores forfædre? Det finder Hella og Rasmus ud af, når de i tre dage skal leve, som vikingerne gjorde. De skal fylde maverne med fåretestikler, hestekødssuppe, fyrrebark og mjød, og når de ikke har travlt med at spise, kaster de sig over vikingetidens barske livsstil. Kan de mon klare det?

I samme kategori

Back to top button