Streamingnyt

Better Call Saul sæson 2 er klar på Netflix

Fra i dag kan første afsnit af Better Call Saul sæson 2 streames på Netflix, og et nyt afsnit kommer på hver uge.

Better Call Saul er efterfølgeren til den prisvindende serie Breaking Bad, hvis skaber Vince Gilligan og forfatter/producer Peter Gould også står bag Better Call Saul.

Better Call Saul sæson 2 Netflix streaming

Serien har Bob Odenkirk i hovedrollen som Jimmy McGill, Jonathan Banks som Mike Ehrmantraut, Michael McKean som Chuck McGill, Rhea Seahorn som Kim Wexler, Patrick Fabian som Howard Hamlin og Michael Mando som Nacho Varga.

I sæson 2 af Better Call Saul kommer vi tættere på de begivenheder, som, på godt og ondt, var med til at forvandle Jimmy til det alter ego, som vi kender fra Breaking Bad. Jimmys forhold til Kim Wexler bliver tættere, mens hans forhold til broren Chuck McGill bliver mere og mere indviklet, og Mike drages mere ned i den kriminelle underverden. I takt med at Jimmy forvandler sig til “it’s all good man”, står han overfor umulige valg, som bliver afgørende for fremtiden. Vi kommer tættere på Jimmy og hans baggrund, møder nye helt nye karakterer og støder på et par gamle kendinge fra Breaking Bad-universet.

Video Thumbnail
Better Call Saul – Trailer – Netflix [HD]

Fra i dag kan første afsnit af Better Call Saul sæson 2 streames på Netflix, og et nyt afsnit kommer på hver uge. Better Call Saul er efterfølgeren til den prisvindende serie Breaking Bad, hvis skaber Vince Gilligan og forfatter/producer Peter Gould også står bag Better Call Saul. Serien har Bob Ode

Husk du kan følge med i alle Netflix premiere på vores Streaming og TV site PÅ.TV

I samme kategori

Back to top button