Net-TV

Berlingske og TDC går sammen om nyheder til tv

Rene Brøchner TDC

Berlingske Media og TDC A/S går nu sammen om at levere nyheder til TDC’s tv-kunder. Hermed tager Berlingske konkurrencen op med de traditionelle tekst-tv-nyheder.

Hvor apps tidligere blev forbundet med smartphones, lancerede TDC for cirka et halvt år siden muligheden for også at få ekstra tjenester via fjernsynet gennem de såkaldte tv-apps. Rene Brøchner, direktør hos TDC Privat, beskriver udviklingen:

”Danskerne efterspørger flere muligheder og adgang til både nyheder og underholdning. Det er en udvikling, vi længe har set inden for mobilområdet, men nu viser vores brugertal, at en lignede udvikling er ved at ske inden for tv.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Fra maj leverer Berlingske nyheder til de mange brugere af tv-apps. Hermed forventer Berlingske Media at kunne sætte yderligere skub i danskernes brug af nye medier:

”TDC’s nyhedsløsning er spændende, fordi den ligger rigtig godt i tråd med Berlingske Medias strategi og innovative mind set. Derudover er det en måde at komme ud til andre målgrupper end dem, vi normalt har fat i. Desuden giver tv-skærmens størrelse og kvalitet i forhold til en computerskærm vores digitale indhold en ny dimension,” siger Koncernchef for Berlingske Media, Lisbeth Knudsen.

Potentialet for at nå ud til danskerne med skrevne nyheder via tv’er er betydeligt. Det fremgår af en analyse, Wilke har foretaget for TDC. Hele 84 procent angiver, at de ugentligt læser nyheder via tekst-tv. Selv om nyheds-app’en på TDC TV er forholdsvis ny, har brugerne taget godt imod den: 33 procent af de 150.000 danskere, der har adgang til TDC’s tv-apps, bruger dem allerede ugentligt.

Kilde: TDC


I samme kategori

Back to top button