gemt

Benfica – FC Midtjylland – Sådan ser du kampen

Benfica – FC Midtjylland kampen var egentlig opgivet, da ingen danske tv-stationer ville betale prisen kampen blev udbudt til af Portugiserne, men nu melder FC Midtjylland, at man i samarbejde med Arbejdernes Landsbank har sikret sig rettighederne til kampen tirsdag aften.

Kampen sendes gratis på TV Midtvests hjemmeside, for danske seere oplyses der. Så må vi se om teknikken kan følge med interessen. Bolden ruller på Estádio da Luz fra klokken 21 dansk tid.

Det er et italiensk agentfirma, der udbyder kampene i Portugal, og de har krævet en udsædvanlig høj pris for rettighederne, som ingen dansk tv-kanal altså ville betale. Om man så i sidste øjeblik har sænket prisen i forbindelse med den helt friske aftale med Arbejdernes Landsbank og FC Midtjylland selv, vides ikke men det kunne virke sandsynligt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Viaplay Group har sikret sig returopgøret mellem FC Midtjylland og Benfica, der spilles 9. august klokken 19.45 på Cepheus Park i Randers, da MCH Arena er optaget af VM i ridesport. Kampen vises på TV3+ og Viaplay Total Reklame-link

Kilde: FC Midtjylland Twitter

I samme kategori

Back to top button