TV-Nyt

Ben 10 vs. The Universe: The Movie

Cartoon Networks Ben 10 vil nu også indtage hele universet med Ben 10 vs. The Universe: The Movie, der får global premiere til efteråret. Med nye karakterer, omgivelser og super-kræfter til Ben, vil fans ikke risikere at gå glip af dette episke eventyr. Filmen er den første efter, at Ben 10 blev opdateret til den nye stil, der debuterede rundt om i verden i 2016.

Den actionfyldte film, der pt stadig er i produktion, fokuserer på en eksplosion, der skete i Bens fortid, men vender tilbage for at fordoble skaderne på Team Tennyson og selve planeten Jorden, hvilket tvinger Ben til at rejse op blandt stjernerne for at redde dagen. I mellemtiden samarbejder Gwen og bedstefar Max for at hjælpe med at beskytte verden i Bens fravær. Men da vores drengehelt bliver forvekslet med skurken i rummet, må Ben finde en måde at komme tilbage til Jorden for at hjælpe med at redde den!

Ben 10 er produceret af Cartoon Network Studios og skabt og produceret af Man of Action Entertainment (Big Hero 6, Generator Rex), med John Fang (Mixels, Generator Rex) som producent.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Kilde: Cartoon Network presse

I samme kategori

Back to top button