TV-Nyt

Bellaiche og Pilgaard quizzer i Pengene på bordet

De to TV 2-værter, Michèle Bellaiche og Hans Pilgaard, er gæster hos Claus Elming i det populære gameshow "Pengene på bordet" på søndag.
De to TV 2-værter, Michèle Bellaiche og Hans Pilgaard, er gæster hos Claus Elming i det populære gameshow “Pengene på bordet” på søndag.
(Foto: Magnus Glans / TV 2)

“Go’ aften Danmark” og “Hvem vil være millionær?” møder “Vild med dans” på søndag 19. maj på TV 2.

De to TV 2-værter, Michèle Bellaiche og Hans Pilgaard, er nemlig gæster hos Claus Elming i det populære gameshow “Pengene på bordet” næste gang, som i øvrigt også er sidste program i denne sæson.

Og de to værter, som også er bedste venner, kommer på noget af en opgave, for selvom Hans er vant til at stille quizspørgsmål og jonglere med store summer, er det helt anderledes at være den, der skal svare. Michèle og Hans begynder med dejlige to millioner kroner i kolde kontanter, og så venter der ellers otte spørgsmål forude.

Det bliver til mange grin og gys undervejs, hvor parret bl.a. skal teste deres viden om så forskellige kategorier som lingeri, gryder, ure, musik og laurbær.

Vi ved, at de begge er skarpe på skærmen, men er de også skarpe på tid og under pres? Hvis de vinder, skal pengene gå til organisationen “Familier med kræftramte børn”, som Michèle er ambassadør for.

“Pengene på bordet” populær – både på tv, mobil og tablet
Danskerne har taget godt imod søndagsunderholdningen “Pengene på bordet”, som havde premiere på TV 2 17. marts 2013.

620.000 danskere har i gennemsnit fulgt gameshowet, og det er et løft på cirka 200.000 seere i forhold til samme periode og tidsrum sidste år – på trods af stærkere konkurrence fra DR1 i år, der genudsendte ”Rejseholdet” i samme tidsrum. Sidste år sendte DR1 den britiske serie ”Downton Abbey”, mens TV 2 sendte den amerikanske serie ”Lie to me” i samme tidsrum.

I forbindelse med “Pengene på bordet” er der også lavet en applikation til mobil og tablet, hvor seerne kan spille med hjemme i stuerne, og appen nærmer sig 200.000 downloads. Læs mere om appen her.

TV 2 har besluttet at lave en ny sæson af “Pengene på bordet”, men den er endnu ikke programsat.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button