Streamingnyt

Beck – Undercover

- 4 nye Beck Film på vej på C More

C More udvider sit enorme og populære Beck-arkiv med fire nye film om kriminalkommissær Martin Beck. Den første i rækken hedder Beck – Undercover, og får premiere den 6. november.

De fire nye Beck-film (Beck 39-42) bliver en direkte fortsættelse fra, hvor vi sidst forlod Beck-gruppen. Martin Beck (Peter Haber) er nu en højt rangeret chef. Alexandra Beijer (Jennie Silfverhjelm) leder arbejdet i gruppen, og har Steinar (Kristofer Hivju), Oskar Bergman (Måns Nathanaelson), Ayda Cetin (Elmira Arikan) og Jenny Bodén (Anna Asp) ved sin side. Mordsagerne er blevet grovere, og gerningsmændene er blevet mere avancerede.

Udover de kringlede mordsager stifter Beck-gruppen også bekendtskab med en ny karakter – Josef (Martin Wallström), som lader til at leve et dobbeltliv. Kan man virkelig stole på ham?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Martin Wallströms karakter, Josef, kommer til at spille en mere central rolle i de kommende film. Martin Wallström har tidligere medvirket i bl.a. TV4/C More-produktionerne Johan Falk, Mord i skærgården, Maria Wern og Arvingerne – og senest har han haft stor succes med rollen som Tyrell Wellick i den Golden Globe-vindende thrillerserie Mr. Robot.

Beck – Undercover (Beck 39)

En ung mand findes myrdet, og Beck-gruppens efterforskning peger i retning af et narko-netværk. Klas Fredén (Jonas Karlsson) har gennem længere tid arbejdet undercover i dette netværk, og han ser helst ikke, at hans arbejde, som er inde i en kritisk fase, skal forpurres. Han tillader dog, at Beck-gruppen, med Alexandra Beijer i spidsen, deltager i efterforskningen. Dette sætter ”Alex” på kollisionskurs mod Fredén.

Konflikten gør, at Martin Beck bliver involveret i sin tidligere gruppes arbejde. Noget som liver op i ham. Steinar har det svært, og føler sig splittet mellem arbejdet og savnet af sine børn, som efter skilsmissen bor i Oslo. Oskar og Jenny forsøger at gøre noget ved Steinars ensomhed ved at få ham til at prøve Tinder.

Læs mere om Beck film nummer 40 her

Beck 41 – 42 kommer på C More til foråret 2021.

C MORE | Beck - Undercover
C MORE | Beck - Undercover
Kilde: C More presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button