TV-Nyt

Banko med Mark og Melvin

- Banko tilbage på TV 2

18. april bliver komikerne Melvin Kakooza og Mark Le Fevre værter for et nyt banko-program på tv. Det har fået navnet ‘Banko med Mark og Melvin’. Det bliver live-bankospil, hvor alle kan være med.

Numrene bliver udtrukket ved, at en række kendte gæster løser opgaver fra hver deres facetime-forbindelse. Og alt efter hvordan det går, finder man nummeret. Alle kan deltage – og det er gratis at være med. Men på grund af tiden kommer fokus ikke til at være på store præmier som rejsegavekort og køkkenskabe.

Ved gevinst på henholdsvis en, to og tre rækker kommer to-tre vindere igennem til Mark og Melvin i studiet. De vinder en pakkeløsning med lækre ting, der kan gøre hjemmelivet lidt sjovere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Du kan hente dine plader her: bankobanko.dk

Samtidig vil Mark og Melvin finde ud af, hvad vinderen savner mest her i krisen. Måske er det et besøg hos den lokale frisør, måske en middag på yndlingsrestauranten eller en ny bluse fra butikken i gågaden. Hver vinder i studiet får på den måde et helt personligt gavekort til lige præcis den lokale forretning, de savner mest.

Udover de vindere, der kommer direkte igennem, trækkes der lod om sidegevinster til mange flere blandt dem, der fik banko.

Formålet med programmet er at få noget underholdning ud i stuerne hos danskerne, som i disse karantænetider må gå glip af en række underholdningstilbud.

Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button