TV-Nyt

Badehotellet får en sæson 2

Badehotellet TV 2
Skuespillerholdet på Badehotellet
Foto: Carsten Andersen / TV 2

Selvom hotelejer Julius Andersen (Ole Thestrup) omkom på tragisk vis i TV 2-serien ”Badehotellet” mandag 27. januar og dermed efterlod Andersens Badehotel i en usikker fremtidssituation, er tv-serien ”Badehotellet” fortsat meget livskraftig, og der er flere afsnit på vej.

TV 2 har nemlig givet grønt lys for produktionen af en ny sæson af serien, der har samlet danskerne i stort tal om tv-skærmen mandag aften.

Produktionen af den nye sæson af ”Badehotellet” går i gang til sommer, og her følges livet på badehotellet i sommeren 1929 – få måneder før krakket på Wall Street i oktober 1929.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De fire første afsnit af ”Badehotellet” har i snit haft 1.527.000 seere og fået den høje vurdering 4,2 på en skala fra 1 til 5, hvor 5 er størst. Når TV 2 sender ”Badehotellet” mandag aften, har 59 procent af tv-seerne stillet ind på serien.

– På TV 2 elsker vi at samle danskerne om fælles oplevelser, og det er i høj grad lykkedes med ”Badehotellet”, der er den mest sete dramaserie på TV 2 siden 1998. ”Badehotellet” er skabt med glæde og begejstring, og det er skønt, at danskerne har taget imod serien på samme måde. Vi glæder os til at sende ”Badehotellet” videre til 1929, som er et skelsættende år i verdenshistorien, siger TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang.

Næste afsnit af ”Badehotellet” sendes på TV 2 mandag 3. februar kl. 20.00.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button