Streamingnyt

August på C More

dumdummere2

Få et overblik over hvad du kan glæde dig til på C More i August

DUM OG DUMMERE TO Harry (Jeff Daniels) og Lloyd (Jim Carrey) er lige så dumme og uadskillelige som før, men situationen er kritisk. Harry er syg og har brug for en ny nyre. Udsigterne er dystre, men så viser miraklet sig: Hans korte møde med Fraida Felcher (Kathleen Turner) for 20 år siden har tilsyneladende resulteret i en datter, hvilket er Harrys chance for at få en donor – hvis de altså kan finde hende.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

SNIGSKYTTEN 5 En snigmorder dræber højtstående militærfolk en efter en. Da Brandon Beckett (Chad Michael Collins fra Sniper: Reloaded) hører, at hans far er et af ofrene, giver han sig til at jage den skyldige. Det viser sig dog snart, at Brandon er blevet ført bag lyset og pludselig er en brik i et kynisk spil. Også med Tom Berenger.

SKUMRINGSLANDET I 1300-tallets Norge leder en mand efter sin forsvundne bror i en bjerglandsby. Broderen er anklaget for mange grusomme mord og for at stå i ledtog med djævelen. Med Kim Bodnia.

THE MAZE RUNNER Thomas vågner i en elevator, der kører op. Da den stopper, befinder han sig i en koloni med kun drenge. De byder ham velkommen til ‘Lysningen’ – en stor eng omringet af enorme betonvægge. Thomas kan intet huske, og det eneste, lysboerne kan fortælle ham, er, at portene til labyrinten, der omringer dem, åbner hver morgen og lukker igen hver aften.

forelsket_i_newyorkFORELSKET I NEW YORK Singer-songwriter Gretta (Keira Knightly) fra New York får sig noget af en mavepuster, da hun bliver droppet af sin kæreste, rockstjernen Dave (Adam Levine). Men i mødet med den uglesete pladeproducer Dan (Mark Ruffalo) opstår – i bogstaveligste forstand – sød musik.

SMØLFERNE 2 Den onde troldmand Gargamel har skabt et par fjendtlige, smølfelignende væsner kaldet fræklinger, som skal høste den magiske smølfe-essens. Det går dog op for ham, at kun rigtige smølfer kan give ham, hvad han vil have, og at Smølfine er den eneste, der kender den magiske formular, som kan forvandle fræklinger til rigtige smølfer.

HOBBITTEN: FEMHÆRESLAGET Dværgene har tilbageerobret Det Ensomme Bjerg og dets skatte, men en voldsom og ødelæggende kraft er vækket til live, og den ildspyende drage Smaug retter sin vrede mod forsvarsløse mænd, kvinder og børn. Tilbage i bjerget er Thorin blevet besat af den tilbagevundne skat, og han sætter både venskab og ære over styr for at rage til sig. Med blandt andre Ian McKellen, Martin Freeman, Benedict Cumberbatch og Christopher Lee.

POSTMAND PER – FILMEN Landpostbuddet Pers rolige liv i Grønnedal ændrer sig radikalt, da han slår igennem som sanger i et talentshow på tv. På sin rute bliver han afløst af en robot, og snart er den gruelig gal i Grønnedal.

LET’S BE COPS Justin (Damon Wayans Jr.) og Ryan (Jake Johnson) har været bedste venner siden barndommen og bor i Los Angeles, hvor de må kæmpe for at klare sig gennem hverdagen. Da de en dag skal til et kostumebal, klæder de sig ud som politibetjente, og så tager deres liv en helt ny drejning – pludselig står de overfor hårdkogte kriminelle, og nu må de virkelig træde i karakter.

TOP FIVE Andre Allen (Chris Rock) er en meget populær komiker, der har fået et stort publikum på grund af sit humoristiske talent. Men på sin vej til succes, har han mistet sin identitet og er røget ud i et voldsomt misbrug. Han befinder sig midt i en livskrise, og da han en dag giver et heldags-interview til en journalist, åbner han pludselig uventet meget op.

ONE DIRECTION: THIS IS US Siden gennembruddet i talentshowet “X-Factor” i 2010 er boybandet One Direction blevet et globalt fænomen, der optræder steder såsom Madison Square Garden i New York og O2 Arena i London. I denne dokumentar kommer vi helt tæt på bandets medlemmer Niall, Zayn, Liam, Harry og Louis.

ELYSIUM I en nær fremtid er Jordens ressourcer ved at være opbrugt, og eliten har for længst bosat sig på eksklusive rumstationer, mens resten af menneskeheden lever i fattigdom og elendighed på jorden. Da en arbejder på Jorden kommer ud for en ulykke, er det et spørgsmål om liv og død, at det lykkes ham at komme ud i rummet. Med Matt Damon og Jodie Foster.

kvinden_der_forsvandt_plakaKVINDEN DER FORSVANDT Amy (Rosamund Pike) og Nick Dunne (Ben Affleck) lever i et tilsyneladende lykkeligt ægteskab, og da Amy en dag forsvinder uden et spor, styrter Nicks verden i grus. Han inddrager hele lokalsamfundet i eftersøgningen af Amy, men snart begynder politiet at få mistanke om, at der må gemme sig dystre hemmeligheder under den perfekte overflade.

SERIE nyt

1/8 STRIKE BACK 5 Strike Back er tilbage med fjerde sæson bestående af de sædvanlige actionpakkede afsnit. Det er sidste gang, vi kommer til at opleve Cinemax-serien om det umage par, som er alle terroristers svorne fjender: Den amerikanske agent Damien Scott (Sullivan Stapleton) og englænderen Michael Stonebridge (Philip Winchester). I sæson tre var de på jagt efter terroristen Al-Zuhari fra Columbias jungle via Beirut til Østeuropa. Denne gang leder de efter forsvundne personer i Bangkok. Inden længe kommer de dog på sporet af flere terrorister. I den nye sæson kommer vi til at møde skuespillere som Michelle Yeoh og James Wilby. Strike Back er inspireret af Chris Ryans bøger. Ryan er pseudonym for en virkelig engelsk speacialagent.

 

I samme kategori

Back to top button