Nyheder

August måned på Viasat Crime

Dexter
Amerikansk kriminalserie

Dexter Morgan arbejder for politiet i Miami som retsmedicinsk ekspert i blodmønstre. Men han er også en koldblodet seriemorder, som tager loven i egen hånd, når han føler at politiet ikke er i stand til at handle retfærdigt. Dexter må skjule sit dobbeltliv fra sin søster, sin kæreste og sine kolleger. Baseret på romanerne “Darkly Dreaming Dexter”, “Dearly Devoted Dexter” og “Dexter in the Dark” af Jeff Lindsay. Medvirkende: Michael C. Hall, Julie Benz, Lauren Velez, Keith Carradine, Jennifer Carpenter.

Mandag til fredag fra den 2. august til 20. september kl. 23.00 

 

Low Winter Sun
Britisk kriminaldrama

Politimanden Brendan McCabe bliver dræbt på brutal vis, da han druknes i et kar fyldt med hummere. Umiddelbart lignede han den perfekte politimand, men sandheden var, at han var mere end korrupt. Bag mordet på McCabe står de to politimænd Frank Agnew og Joe Geddes. Hvorfor McCabe skulle ende sine dage, skyldes, at Geddes har fortalt Agnew, at McCabe stod bag mordet på hans elskerinde og derfor har McCabe nu fået som fortjent. De to politimænd har nu begået, hvad de tænker, er det perfekte mord, der skal ligne selvmord. Men planen går dog ikke helt som planlagt. Medvirkende: Mark Strong, Brian McCardie.

Premiere: Tirsdag den 3. august kl. 20.00

 

Underbelly: The Golden Mile
Australsk kriminaldramaserie

Film om King Cross i perioden fra 1988 til 1999 – det sted, hvor både de retskafne og korrupte betjente, kriminelle og alverdens bemærkelsesværdige eksistenser tog til for at gøre sig bemærket. Men i 1995 var ”Det sorte Imperium” tæt på at bryde sammen, da en gruppe af stærke og retskafne politibetjente kæmpede for at få overtaget over den mest berygtede strækning i Australien.

Premiere: Mandag, torsdag og søndag med start den 16. august kl. 21.00

 

I samme kategori

Back to top button