TV-NytTV Streaming premierer

Atlantic Crossing

- Stor norsk seriesatsning har premiere på NRK1 25. oktober

Sofia Helin, Tobias Santelmann og Kyle MacLachlan er på rollelisten i serien Atlantic Crossing. Serien er baseret på virkelige hændelser og viser den norske kronprinsesse Märthas flugt fra Norge til USA under Anden Verdenskrig. Mens hendes ægtemand, Kronprins Olav, flygter til Storbritannien, hvor han kæmper for de allierede.

Under sit ophold i USA får kronprinsessen et nært forhold til den amerikanske præsident Roosevelt og hans hustru Eleanor.

Märtha griber muligheden for at påvirke præsidenten på et tidspunkt, hvor de allierede desperat har brug for USA’s hjælp i kampen mod Hitler.

Kyle MacLachlan spiller rollen som amerikansk præsident, mens den norske kronprinsesse spilles af Sofia Helin, som tidligere har spillet Saga i dansk-svenske ‘Broen’.

Atlantic Crossing NRK Soren PilmarkTobias Santelmann har rollen som prins Olav. Kong Haakon spilles af danske Søren Pilmark.

Serien er en koproduktion mellem bl.a. NRK, DR og SVT, og de otte episoder, som serien indeholder, har haft et stort budget bag sig.

Atlantic Crossing har premiere på NRK søndag 25. september kl. 19.45 på NRK1, herefter følger én episode hver søndag frem til 13. december. Vi har endnu ikke information omkring, hvornår DR sender serien, så kan du ikke vente, så kan du altså se den på NRK1, desværre dog ikke med danske undertekster pga. rettigheder.

Video Thumbnail
Atlantic Crossing - Competition - CANNESERIES
Sofia Helin, Tobias Santelmann og Kyle MacLachlan er på rollelisten i serien Atlantic Crossing. Serien er baseret på virkelige hændelser og viser den norske kronprinsesse Märthas flugt fra Norge til USA under Anden Verdenskrig. Mens hendes ægtemand, Kronprins Olav, flygter til Storbritannien, hvor h
25 okt 2020 19:45
NRK1

Atlantic Crossing NRK1
Drama Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

I samme kategori

Back to top button