gemt

Arnold Palmer Invitational 2022 – TV og Streaming

- Danske Nicolai Højgaard er med i golfturneringen

Nicolai Højgaard spiller for anden uge i træk med på PGA TOUR, og i denne uge gælder det den prestigefyldte Arnold Palmer Invitational på Bay Hill med et startfelt fyldt med verdensstjerner. Jon Rahm, Viktor Hovland og Rory McIlroy er blot et par af de store navne, der er til start. Ud over Arnold Palmer Invitational sender discovery+ også direkte fra Puerto Rico Open alle fire dage.

Begge turneringer kan ses på discovery+ med danske kommentatorer.

Nicolai Højgaard er blevet i USA, og spiller i denne uge med i Arnold Palmer Invitational på Palmers egen bane, Bay Hill. Det er en af tre invitationsturneringer på PGA TOUR, så det er et eksklusivt felt danske Højgaard skal op i mod. Halvdelen af verdens tredive bedste er stil start, og 31 af top 50-spillerne i verden er med.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Jon Rahm, verdensetteren, fører feltet an, og set med europæiske øjne er der lang en række Ryder Cup profiler, der er værd at følge i denne uge. Viktor Hovland, Rory McIlroy, Tyrrel Hatton, Sergio Garcia, Lee Westwood, Matt Fitzpatrick, Paul Casey, Ian Poulter og Tommy Fleetwood er alle med i det stærkt besatte selskab i Florida.

Europæerne spiller ofte godt på Bay Hill og fra 2018 til 2020 var der tre europæiske vindere af turneringen, Molinari, McIlroy og Hattion, mens både Westwood og Fitzpatrick er sluttet på andenpladsen indenfor de seneste tre år. Forhåbentlig kan Nicolai Højgaard udnytte den gode europæiske historik fra Bay Hill, og få et godt resultat med hjem.

Sidste år vandt Bryson DeChambeau Arnold Palmer Invitaional, og de fleste husker nok hvordan han gik efter greenen på hul 6, par-5-hullet der spilles rundt om en sø, men DeChambeau valgte den lige vej henover vandet.

Ligesom i sidste uge begynder discovery+ Featured Groups sending midt på dagen dansk tid, så der er mulighed for op mod 11 timers direkte golf hver dag på discovery+. Der er der fire forskellige signaler tilgængelig, så der er næsten frit valg i forhold til hvilke spillere man ønsker af følge de første timer.

Desuden sender discovery+ direkte fra Puerto Rico, hvor der også spilles PGA TOUR i denne uge, så der er masser af muligheder for at få stillet sin golf-sult i denne uge.

Bestil discovery+ reklame-link

The Arnold Palmer Invitational kan følges på discovery+ og Eurosport 2

Torsdag den 3.3.: 20.00 – 00.00  (Featured Group dækning fra 13.00)

Fredag den 4.3.: 20.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 13.00)

Lørdag den 5.3.: 18.30 – 00.00 (Featured Group dækning fra 13.15)

Søndag den 6.3.: 18.30 – 00.00 (Featured Group dækning fra 13.15)

Jesper Knudsen og Mark Haastrup kommenterer.

Puerto Rico Open kan følges på discovery+

Torsdag den 3.3.: 16.00 – 19.00

Fredag den 4.3.: 16.00 – 19.00

Lørdag den 5.3.: 20.30 – 23.00

Søndag den 6.3.: 20.30 – 22.30

Andreas Hartø kommenterer

Kilde: Discovery presse

Image Bestil Discovery+ her – Reklame

I samme kategori

Back to top button