Streamingnyt

Apple TV+ streamingtjenesten er åbnet – Det kan du se

Apple TV+ lanceres 1. november med originale serier, film og dokumentarer. Tjenesten koster ved lanceringen 39,- kroner pr. måned efter en 7 dages gratis prøveperiode. Lige her hvor tjenesten er lanceret har Apple gjort de to første episoder af flere serier frit tilgængelige.

Køber man en ny iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch eller Mac får man Apple TV+ gratis i et år.

Det kan du se på Apple TV+

Filtrér oversigten

Ingen fundne

 

Udover ovenstående lancerer Apple+ også med

  • Oprah Winfrey samler verdens mest fængslende forfattere til en fælles snak i forbindelse med hendes projekt om et livligt, globalt bogklubforum og andre projekter, der skal knytte folk sammen verden over for at skabe positiv ændring på en meningsfuld måde.

Hver måned bliver der tilføjet flere Apple TV+ Originals. På vej er bl.a.:

  • Little America” er inspireret at de sande historier i Epic Magazine og skildrer på levende vis sjove, romantiske, dybfølte, inspirerende og overraskende historier om immigranter i Amerika.
  • The Banker” er en featurefilm, der er inspireret af en sand historie, med Anthony Mackie og Samuel L. Jackson som to afroamerikanske iværksættere, som forsøger at klare de racemæssige begrænsninger i 1950’erne og i stilhed yder boliglån til det afroamerikanske samfund i Jim Crows Texas. Nia Long og Nicholas Hoult er også blandt de medvirkende.
  • Hala” er en featurefilm og officielt udvalgt af Sundance Film Festival 2019 og Toronto International Film Festival 2019, og følger en sidste års gymnasieelevs kamp for skabe en balance mellem det at være en teenager fra forstæderne og hendes traditionelle muslimske opdragelse.

Apple TV+ – På hvilke enheder kan det ses?

Apple tv+

Chromecast
Chromecast
AirPlay
AirPlay til Apple TV
AppleTV
Apple TV 4 app
PC/Mac
PC / Mac
iPhone/iPad
iPhone / iPad
Android
Android
SmartTV
Smart TV
Konsoller
Konsoller
  • LG webOS
  • Samsung Tizen
  • Sony / Philips Android TV
  • Panasonic Firefox OS
  • Xbox One

Abonnenter kan se Apple TV+ Originals både online og offline, uden reklamer og on-demand, på appen Apple TV, som er forudinstalleret på iPhone, iPad, Apple TV og iPod touch og på Mac med macOS Catalina.  Kunder kan også tilmelde sig og se Apple TV+ Originals på nettet på tv.apple.com. Nyere Samsung TV er den eneste Smart TV producent der er klar med app ved lanceringen.

Via Familiedeling kan op til seks familiemedlemmer være fælles om et abonnement på Apple TV+.

Billedkvalitet og lyd

Apple TV+ tilbyder indhold i 4K HDR kvalitet med Dolby Atmos lyd.

Du kan se mere på tv.apple.com

Kilde: Apple

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button