Streamingnyt

Apple TV+ nye film og serier på vej

Apple har annonceret flere ny film og serie projekter over de seneste dage. Vi samler op på hvad der er på vej herunder.

Losing Alice – psykologisk thrillerserie

Losing Alice er skabt af Sigal Avin. Den beskrives som en neo-noir psykologisk thrillerserie.

Serien bruger flashbacks og flash-forward i en kompleks fortælling, der fører seeren gennem bevidstheden og underbevidstheden i hovedpersonens sind. Serien følger Alice (spillet af Ayelet Zurer), en 48 år gammel kvindelig filmregissør, der føler sig irrelevant. Efter et kort møde på toget bliver hun besat af en 24 år gammel manuskriptforfatter femme fatale, Sophie (spillet af Lihi Kornowski), og overgiver til sidst sin moralske integritet for at opnå magt, relevans og succes.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Foundation – første teaser for ny serie

Foundation er titlen på en kommende Apple Original dramaserie baseret på den prisbelønnede Isaac Asimov-roman-serie af samme navn. Den er sat til at få premiere i 2021. Forventeligt så er det en serie som Apple virkelig satser på bliver en markant titel på tjenesten.

I teaser-traileren afslører showrunner og eksekutivproducent David S. Goyer et glimt af den episke saga, der krøniker et gruppe udstødte på deres monumentale rejse for at redde menneskeheden og genopbygge civilisationen midt i det galaktiske imperiums fald.Foundation — Teaser | Apple TV+
Foundation — Teaser | Apple TV+


 

Sharper –  ny film med Julianne Moore

Apple har sikret sig Brian Gatewood og Alessandro Tanakas filmmanuskript “Sharper” der har Julianne Moore i hovedrollen og som producer.  Filmen følger en tricktyv,  spillet af Moore, der operer i Manhattan’s øverste finansielle lag.

Det er Julianne Moore’s andet projekt med Apple. På vej er også serien Lisey’s Story.

The Afterparty – ny komedieserie

The Afterparty er titlen på en kommende komedieserie på Apple TV+.  Serien er skabt af Academy Award, BAFTA and Golden Globe Award vinderne Chris Miller og Phil Lord.

“The Afterparty” er en mord-mysterie komedie, der  udspiller sig til en gymnasiejubilæumsfest. Hver af de otte episoder indeholder en genfortælling af den samme aften fortalt gennem en karakters perspektiv, hver med sit eget unikke visuelle format og genre, der matcher fortællerens personlighed.

 

Kilde: Apple presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button