TV produktnyt

Apple Music klar på Samsung Smart TV

Ejere af Samsung Smart TV-model fra 2018 til 2020 med Apple Music abonnenter kan nu gå på opdagelse i deres Apple Music konto via fladskæemen og streame over 60 millioner sange uden reklamer, se top musikvideoer og lytte til tusindvis af playlister skabt af de dygtigste musikeksperter.

Apple Music abonnenter kan også få daglige skræddersyede anbefalinger og lytte til den innovative radiostation Beats 1 – en global live stream radio med eksklusive programmer produceret af artister som Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled og Elton John. Derudover får abonnenter også adgang til det helt nye indhold ”At Home With Apple Music” med skræddersyede spillelister, optagede FaceTime chats med artister hjemmefra og eksklusive interviews for at skabe en følelse af stadig at være forbundet og have et netværk på trods af fysisk distance.

Vores mål har altid været at levere den bedste underholdning og oplevelse til forbrugerne – og nu hvor alle mennesker bruger meget mere tid derhjemme er vi meget mere fokuserede og dedikerede til denne mission,” siger Morten Bang, Account Manager & Product Specialist TV/AV Samsung Electronics. ”Sidste år var vi den første TV-producent til at tilbyde Apple TV-appen og i dag er vi de første til at tilbyde Apple Music. Vores partnerskab med Apple er en stor fordel for vores brugere, der gennem deres Smart TV får mulighed for at tilgå et stort univers af indhold og underholdning”. 

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ejere af et Samsung Smart TV kan downloade Apple Music fra Samsung Smart TV’ets App Store, logge ind på deres konto med deres Apple ID eller oprette en profil direkte fra deres Smart TV. Brugere der ikke har en Apple Music konto endnu, kan oprette en profil og få gratis adgang i tre måneder.

Ud over Apple Music’s store katalog kan abonnenter også se originale shows, spændende koncerter og andet eksklusivt indhold på deres Samsung Smart TV.

Kilde: Samsung presse

I samme kategori

Back to top button