Streamingnyt

Anna Friel har hovedrollen i den internationale Viaplay Original ’The Box’

I 2017 vandt Anna Friel en International Emmy Award for sin rolle i ’Marcella’, og nu indtager hun hovedrollen i NENT Groups næste internationale Viaplay Original ’The Box’. Adi Hasak, skaberen af NBC-serien ’Shades of Blue’, er showrunner på serien og har skrevet eller været med til at skrive samtlige otte episoder af serien. ’The Box’ er engelsksproget og får eksklusiv premiere på Viaplay i Norden samt i de Baltiske lande.

I ”The Box” spiller Anna Friel hovedrollen som Sharon Pici, en politibetjent i Kansas City, som er lukket inde i et rum, hun ikke kan flygte fra. Serien begynder som en karakterdrevet thriller, men udvikler sig hurtigt til et supernaturalt mareridt. ’The Box’ markerer Anna Friels første serie, siden hendes prisvindende titelrolle i ’Marcella’, hvor hun vandt den prestigefyldte International Emmy Award for bedste skuespillerinde i 2017.

”Jeg er spændt på at arbejde sammen med NENT Group på et så fascinerende projekt. Jeg ser meget frem til, at kameraerne begynder at rulle og til at begynde denne rejse med Adi”, siger Anna Friel.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Skaberen af NBC-dramaet ‘Shades of Blue’, Adi Hasak, er forfatter eller medforfatter på samtlige otte episoder af ‘The box’. Han er derudover showrunner på serien. Produktionen af ’The Box’ begynder i februar 2021 i Stockholm.

”NENT Group vil over de næste fem år lancere Viaplay i yderligere 15 markeder, hvor en overbevisende kombination af internationalt og lokalt originalt indhold er ét af nøgleelementerne i vores udbud. At skabe denne spændende, imponerende nye serie med Anna Friel og Adi Hasak, som begge er internationalt anerkendte for deres arbejde, er endnu et ambitiøst og spændende projekt til Viaplay, siger Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer.

Serien er produceret af Nice Drama, en NENT Studio-virksomhed og skaberen af den kritikerroste serie ’Midnight Sun’ og ’Thicker Than Water’ samt den Oscar-nominerede film ’The 100 Year-Old Man Who Climbed Out of the Window and Dissappeared”

Kilde: Viaplay presse

Læs også


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button