Branche-Nyt

Anette Rømer, chef for Acquisitions and Formats på TV 2, træder tilbage

Anette Rømer stopper på TV 2 i sommeren 2020. Sune Roland overtager ledelsen af Acquisitions & Formats og fortsætter som chef for PLAY Indhold. Fiktionsområdet får sin egen enhed med Katrine Vogelsang som chef. Det meddeler TV 2 i en pressemeddelelse.

Anette Romer vil fortsætte med at lede afdelingen i de kommende måneder, mens hun arbejder sammen med Sune Roland, chef for TV 2 PLAY og TV 2 ZULU. Han påtager sig ansvaret for afdelingen fremover i en ny samlet enhed.

PLAY Indhold omfatter nu ZULU, PLAY og Programindkøb. PLAY Indhold og Sune Roland kommer i stigende grad til – sammen med PLAY Kommerciel – at have fokus på partnerskaber samt indkøb, der kan bidrage til at drive TV 2 PLAY-acceleration.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Anette Rømer har med sine godt 32 år på TV 2 sat et kæmpe aftryk på hele TV 2s sendeflade, og den respekt, Anette nyder på både internationalt og nationalt plan, er uden sidestykke. Senest er hendes indsats kronet på Copenhagen TV Festival med hædersprisen ’Årets Otto’, som er den største anerkendelse, man kan få fra den danske tv-branche, siger Sune Roland, indholdschef for TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.

– I det sidste årti har jeg været heldig at stå i spidsen for et af de bedste og mest respekterede indkøbsteams i branchen. Jeg er overordentligt glad for den kommende løsning med Sune Roland i front. Med det stærkt øgede fokus på TV 2 PLAY og på tættere relationer til de yngre seere og brugere er det oplagt at samle PLAY, ZULU og Programindkøb til én enhed, siger Anette Rømer og fortsætter:

– Det har været både en ære og et privilegium at være en del af TV 2s rejse helt fra begyndelsen, og at efterlade mediekoncernen i en så stærk position fylder mig med enorm stolthed og respekt for alle mine kolleger.

– Branchen har ændret sig drastisk i de seneste årtier på grund af ny teknologi, internationale giganter og ændrede seervaner, og den udvikling vil jeg fortsat følge i de kommende år, siger Anette Rømer.

Samtidig med at PLAY Indhold med Sune Roland i spidsen nu også omfatter Programindkøb, bliver TV 2 Fiktion til gengæld en selvstændig enhed under fiktionschef Katrine Vogelsangs ledelse og med reference til TV 2s programdirektør, Lotte Lindegaard.


I samme kategori

Back to top button