TV-Nyt

American Idol på TV 2 ZULU

American Idol TV 2 Zulu
I den 13. udgave af talentkonkurrencen “American Idol” er Ryan Seacrest (nr. 2 fra venstre) vært, mens dommertrioen består af Keith Urban (tv), Jennifer Lopez og Harry Connick Jr. (Fotos: Fremantle / TV 2)

Nu kan ZULU-seerne være med fra første strofe, når konkurrencen om at blive USA’s næste store stjerne skydes i gang. Den nye sæson af talentprogrammet ”American Idol”, der har premiere på FOX 15. januar, bliver allerede vist på ZULU fra søndag 26. januar kl. 21.00. 

Her møder titusinder af håbefulde amerikanere op til en række auditions i håbet om at gøre deres stjernedrømme til virkelighed. Værten er Ryan Seacrest, og med sig har han mentoren Randy Jackson og dommertrioen, der i år består af Jennifer Lopez, Keith Urban og Harry Connick, jr.  

På premieredagen sætter de kursen mod Boston i Massachusetts og Austin i Texas for at udvælge de deltagere, der har potentiale og for at sortere dem fra, der er knap så talentfulde. Senere går turen blandt andet til San Fransisco, Californien, og Detroit, hvor tusindvis af amerikanere håber, de kan imponere dommerne og gå videre i konkurrencen.  

De mest talentfulde deltagere, der sendes videre i konkurrencen, står over for krævende prøver og et udskillelsesforløb, inden de store live-shows venter. Som altid er det de amerikanske seere, der bestemmer den endelige skæbne for de håbefulde deltagere, som dommerne har sendt videre fra boot campen i Hollywood.  

Se med hver søndag fra 26. januar på TV 2 ZULU kl. 21:00.

 

I samme kategori

Back to top button