Lyd produktnyt

Ambilight i højtaleren – Philips TV & Sound Wireless Home System

Philips er kendt for deres TV-baggrundsbelysning Ambilight. Nu præsenterer de så et trådløst system med højtalere som også kan spille farver: Det indbyggede LED-lys kan nemlig spille sammen med Philips’ unikke TV-baggrundsbelysning Ambilight. Højtalerne kan sende de samme farver ud i rummet, som TV’et sender op på bagvæggen og på den måde bliver Ambilight-effekten spredt ud i rummet på en spændende måde, lyder det i pressemeddelelsen.

Philips DTS Play-Fi  Appen

Philips TV & Sound Wireless Home System betjenes via den nye Philips Sound app med DTS Play-Fi – specielt designet til at få Philips’ TV & audio-produkter til nemt at fungere sammen. Anlægget er baseret på teknologien fra DTS Play-Fi; en unik platform, som gør det muligt at streame high-quality audio fra TV og mobile enheder til højtalere rundt om i hjemmet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

TP Vision lagde tidligere i år ud med at lancere DTS Play-Fi i Android TV og i flere soundbarer og nu udvides så med dette trådløse musiksystem. Det er muligt at opdatere Philips Android TV fra 2019 med DTS Play-Fi.

Philips TV & Sound Wireless Home System har to højtalere: den lodrette W6205 og den større og vandrette W6505.

Begge højtalere er med mørkegråt, akustisk transparent stof om højtaleren med en ultratynd, minimalistisk metaltop, hvor betjenings-knapperne sidder.

W6205 har en kuppelformet diskanthøjtaler og en 3.5” bashøjtaler suppleret med to passive basenheder som udnytter Philips’ unikke, patenterede wOOx-ophæng, som skal give den maksimale basoplevelse.

Audiooplevelsen kan endda løftes yderligere ved at tilføje en ekstra W6205-højtaler, så de sammen leverer stereolyd.

Den store højtaler, W6505, giver en fornemmelse af, at lyden fylder rummet ud takket være de to kuppelformede diskanthøjtalere plus de to 3.5” bashøjtalere og de to wOOx passive basenheder– alt sammen styret af en 80 watt forstærker.

Fleksibilitet på mange områder
Udover at fungere med DTS Play-Fi, så kan W6205 og W6505 også bruges trådløs via Bluetooth, Google Chromecast og Apple Airplay 2. Begge højtalere har også Spotify Connect samt adgang til alle førende streamingtjenester via Philips Sound app med DTS Play-Fi.

Håndfri betjening er der også til begge højtalere, som arbejder med Amazon Alexa og Google Assistant og med talestyring via Siri når det handler om iOS-enheder.

Det koster det

Vejledende udsalgspris: Philips W6205 1.999 kr. – Philips W6505 2.499 kr.

Kilde: Philips presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button