TV-udbyder nyt

Altibox: Prisen på tv-pakken holdes i ro i 2023

Danske tv-kunder er vant til prisstigninger ved årsskiftet, kunderne hos TV og Internet udbyderen Altibox kan do trække vejret roligt og glæde sig over, at det norskejede selskab har valgt at holde priserne i 2023 på samme niveau som i 2022.

”Vi har truffet en beslutning om at gøre en ekstra indsats i en tid, hvor mange føler sig presset økonomisk eller er usikre for fremtiden. For os er det naturligt at hjælpe på den mest direkte måde, vi kan, og give en håndsrækning i en svær tid. Derfor melder vi klart ud, at der ikke kommer prisstigninger på TV fra os. Priserne ligger fast, og det ved vi, betyder rigtig meget for vores kunder.” siger Søren Harding, der er CEO hos Altibox Danmark med hovedsæde i Skanderborg.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Indkøbsaftaler er på plads

At Altibox kan melde et stop for prisstigninger ud nu skyldes, at selskabet har afsluttet forhandlingerne med tv-stationerne og rettighedsorganisationerne om priser og vilkår og derfor står på sikker grund. Markedet er præget af stigende udgifter til blandt andet rettigheder til sport, men den prisstigning har Altibox altså besluttet at tage på sig, i stedet for at sende den videre til kunderne.

”Vi har nu indgået indkøbsaftaler og ved, at vi kan holde vores løfte om samme prisniveau næste år som i år. Det giver ro i maven både hos os og hos vores kunder,” forklarer Søren Harding.

Driver forretning i det lange perspektiv

Ifølge Søren Harding er beslutningen om at fastholde priserne et godt eksempel på, hvad det vil sige at drive en virksomhed ud fra de langsigtede perspektiver.

”Altibox er i sidste ende ejet af 16 norske kommuner. Det kan måske virke ligegyldigt for danskerne, men det betyder faktisk, at vi kan være mere menneskelige og fleksible i måden, vi driver forretning på. Vi skal naturligvis tjene penge i sidste ende, men vi mener, at værdien af at gøre det rigtige overstiger hensynet til kortsigtet profit.

Fakta om Altibox:

  • Startede op i Danmark i 2008, og har nu over 850.000 kunder i Danmark og Norge.
  • Leverer fibernet, tv-pakker og streaming gennem fibernet til kunder i næsten hele Jylland.
  • Ejet af Lyse AS med hovedsæde i Stavanger.
Kilde: Altibox presse

Læs også

I samme kategori

Back to top button