Allente

Allente lancerer nu deres Android TV app mere officielt

Vi skrev tilbage 31. maj omkring Allentes Android TV app var i en beta udgave. Her 15. september så har Allente netop udsendt en pressemeddelelse omkring den mere officielle udgave.

Allente Android TV-appen er blevet beta-testet af en række kunder i hele Norden med løbende opdateringer og forbedringer hen over sommeren. I de kommende måneder vil vi se flere funktioner og mere indhold blive rullet ud i appen, såsom indlejret SVOD-indhold og TVOD, muligheden for at leje eller købe indhold, lyder det fra Allente. Således er der endnu noget der mangler

Appen er tilgængelig for kunder med både parabol-TV, IPTV og Allente streamingtjenester, som har et TV-apparat fra Sony, Philips, Toshiba eller en anden Android TV-enhed med et operativsystem på 8.0 eller højere, såsom Chromecast med Google TV, Xiaomi Mi TV-stick eller andre Android Smart-TV-enheder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Lanceringen af vores Android TV-app er en milepæl for Allente. Vores nye produktplatform giver en problemfri oplevelse, hvor brugeren nemt kan bevæge sig mellem live-kanaler, TV-arkiver, streamingindhold og streamingtjenester. Vi ved, at vores kunder har bedt om og vil sætte pris på den nemme adgang til alle deres yndlingssportsgrene, nyheder, film og serier på den platform, de selv vælger”, siger Jon Espen Nergård, CTO hos Allente.

Appen kan i øjeblikket downloades i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Grønland og Færøerne.

Kilde: Allente presse

Læs også


Bestil Allente TV her og få 2 måneder til 0 kr.
Reklame-link
6 måneder bindning. Mindsteprisen for de 6 måneder 1.716 kr. (nedgradering til Stream Basic efter 2 mdr.)

I samme kategori

Back to top button